Kategorije

Pojačajte nastup na Adresaru

Želite da izdvojite vašu firmu? Pogledajte raspoložive pakete.
Provereno
A.jpg
Pariske komune, Srbija, Pariske komune 8, Beograd
Pariske komune 8, Novi Beograd Beograd 11070 RS

Studio Alfirević je interdisciplinarni arhitektonski tim formiran 2010. godine u Beogradu. Osnovao ga je arhitekta i umetnik Đorđe Alfirević.

Rad studija je zasnovan na integraciji i prožimanju nekoliko oblasti stvaralaštva: arhitekture, urbanizma, dizajna, enterijera, likovnih umetnosti i teorijskih i drugih istraživanja.

Studio pruža usluge projektovanja i konsaltinga u izradi projektne dokumentacije za arhitektonske objekte (idejno rešenje, idejni projekat, glavni projekat, izvođački projekat i projekat enterijera). Radni tim čine stručnjaci različitih profila, sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju različitih vrsta arhitektonskih objekata (stambenih, poslovnih, turističkih, ugostiteljskih i objekata drugih namena).

Okosnicu grupe čini tim diplomiranih inženjera arhitekture sa licencama za arhitektonsko projektovanje i značajnim iskustvom u projektovanju arhitektonskih objekata i uređenju unutrašnjih prostora – dizajnu enterijera. Dizajn enterijera je jedna od specijalnosti Studija Alfirević.

Osnovni moto tima po pitanju uređenja enterijera je da stan predstavlja svojevrstan ”prostor za uživanje”. Kroz projekat enterijera, a u saradnji sa investitorom, težimo formiranju ambijenta koji pruža višečulno zadovoljstvo boravka u njemu. Jedan od značajnih činilaca našeg pristupa projektovanju unutrašnjih prostora je promovisanje koncepta apartmanskog stanovanja (u smislu višeg nivoa komfora) i principa jedinstva prostora, koja se ogleda u vizuelnom i prostornom objedinjavanju srodnih prostorija i aktivnosti u stanu.

Smatramo da za prostorni komfor nisu potrebna velika materijalna ulaganja i da je suština u optimalnom zadovoljenju ljudskih potreba, iskusnoj proceni prostornih mogućnosti i primeni kvalitetnih materijala. Prikazani radovi na strani Projekti su karakteristična rešenja arhitektonskih objekata i enterijera, projektovanih tokom poslednjih godina i ilustruju suštinski moto kojim se rukovodi naš tim – ”manje je više”.

  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*