Novi poslovni prostor kompanije Google u Izraelu više liče na hotel iz snova nego na radni prostor.

Nove Guglove kancelarije u Tel Avivu se prostiru na sedam spratova u kuli Electra. Površine su čak 8.000 kvadratnih metara a projekat potpisuju projektantske kuće Camenzind Evolution u saradnji sa biroima Setter Architects i Studio Yaron Tal.

Kao što vidite iz slika, u pitanju je krajnje neuobičajen enterijer za jedan poslovni prostor. Korišćene su intezivne boje, šarene teksture i prirodni elementi. Svaki sprat je drugačije osmišljen ali uvek tako da se maksimalno iskoristi fenomenalan pogled na grad.

Google-offices-Tel-Aviv1

P1190870-700x467 P1190830-700x467 P1190810-700x467 P1190795-700x467 P1190780-700x467 P1190755-700x467 P1190690-700x467 P1190645-700x467 P1190595-700x467 P1190580-700x467 P1190570-700x467 P1190545-700x372 P1190530-700x467 P1190515-700x467 P1190475-700x467