Kancelarije najpoznatijeg muzičkog kanala na svetu u nemačkoj prestonici dobile su potpuno novi izgled zahvaljujući arhitektonskoj kući Dan Pearlman.

Kompletan redizajn MTV-jevih kancelarija urađen je u skladu sa principom socijalizacije. Radni prostor, sale za sastanke, kantine i kancelarije inspirišu druženje i razmenu ideja među ljudima.

mtv-berlin-4

Recepcija je rekonstruisana tako da ostavlja utisak ozbiljne kompanije koja se, pritom, bavi zabavom. Atrijum na prvom spratu je udahnut je život pomoću pažljivo izabranog koloritnog nameštaja nepravilnog oblika. Zaposlenima je na raspolaganju sportski odeljak u kojem mogu da se zabave uz stoni tenis ili stoni fudbal.

mtv-berlin-1

Kantina i sale sa sastanke mogu da prime oko 250 ljudi, pa je stoga bilo neophodno obezbediti veliki prostor koji ne samo da treba da ugosti toliko osoba već i da ostvari utisak živahne kompanije koja treba da stvara nove ideje.

mtv-berlin-2 mtv-berlin-3  mtv-berlin-5 mtv-berlin-6