Provereno
aquastatin-logo.jpg
Radojke Lakić 8, Beograd
Радојке Лакић Београд RS

Aquastatin d.o.o. je specijalizovana kompanija sa sedištem u Beogradu, ul. Radojke Lakić 8, Srbija, koja se niz godina intenzivno bavi istraživanjima, razvojem, proizvodnjom i primenom sredstava namenjenih mnogim industrijama i očuvanju životne sredine i sprečavanju ekoloških udesa. Kao proizvod dugogodišnjeg rada sa proverenim timom stručnjaka kreirali smo prilagođena rešenja za različite industrijske grane i razvili više grupa sredstava za protivpožarnu zaštitu, kontrolu prašine i sprečavanje formiranja leda od kojih izdvajamo:

  • AQUASTATIN AF 20 – sredstva za sprečavanje samozapaljenja uglja, prevenciju i gašenje požara poroznih materijala (požari klase „A“)
  • AQUASTATIN AD 15-40 – sredstva za subijanje različitih vrsta industrijske prašine bez obzira na stepen njihove kvašljivosti;
  • AQUASTATIN Ice Melt – za sprečavanje formiranja leda na putevima i pešačkim stazama u zimskim uslovima.

Proizvodi AQUASTATIN AF 20 i AD 15-40predstavljaju vodene rastvore neorganske soli sa dodatkom aditiva koji poboljšavaju njihove performanse. Princip delovanja svodi se na dugotrajno održavanje vlažnosti na tretiranoj površini.
Vizija Aquastatina d.o.o. je kontinuirana zaštita života i zdravlja ljudi, životne sredine i materijalnih dobara.

Osnovni poslovni cilj Aquastatina d.o.o. jeste razvoj, proizvodnja i plasman visokokvalitetnih sredstava iz domena protivpožarne zaštite i suzbijanja svih vrsta prašine, kroz stralno unapređenje kadrovskih, tehnoloških i proizvodnih koncepata.

Tržišni cilj Aquastatina d.o.o. je plasman naših proizvoda na tržište Srbije i okruženja, sa željom da naši proizvodi postanu prepoznatljiv srpski brend u Evropi pa i u svetu.

aquastatin-logo.jpg 8 година ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.