POLIS Invest LOGO široki 2.jpg
Narodnog fronta 17, Novi Sad
Narodnog fronta 17 Novi Sad Vojvodina 21000 RS

Polis invest doo je mlada kompanija koju čini tim stručnjaka iz oblasti građevine, mašinstva i ekonomije. Svako od nas svojim iskustvom i znanjem doprinosi uspešnoj realizaciji projekata. Okupila nas je zajednička ideja o stvaranju domova i poslovnih prostora koji u istoj meri ispunjavaju uslove vrhunskog kvaliteta, visoke  funkcionalnosti i  izbalansirane estetike.

Izborom lokacije nastojimo da pomirimo  porodične, poslovne i socijalne potrebe, zbog čega su naši projekti locirani tako da pružaju osećaj mira, komfora  i laku komunikaciju sa društvenim i poslovnim sadržajima. Veoma vodimo računa da prostor oko naših objekata uredimo po najvišim ekološkim standardima, ulepšamo odabranim biljnim kulturama, uredimo parking i dvorište kako bi sve odisalo atmosferom doma.

Pri izgradnji objekata koristimo vrhunske materijale, savremenu tehniku građenja i u saradnji sa odgovarajućim stručnim timom realizujemo sve ideje koje će učiniti naše projekte jedinstvenim i prepoznatljivim. Energetska efikasnost, održivi proizvodi i ekološke prakse samo su neki od najvažnijih principa kojima se vodimo u našoj poslovnoj politici.

Naša misija je da svojim načinom rada, gradnje, pristupom tržištu , budemo prepoznatljivi, autentični,  sinonim za kvalitet i poverenje. Ne želimo da gradimo kratkoročne veze sa klijentima, već dugoročna i iskrena partnerstva.

Na našem web site-u možete pronaći sve aktuelne projekte i informacije vezane za izgradnju, kao i uvid u dokumentaciju. Obaveštavaćemo vas o svim aktuelnostima i novostima.

Svi Vi potencijalni klijenti, ste pre svega naši partneri na projektu, sa kojima  zajednički identifikujemo potrebe i zajednički kreiramo odgovore na ispunjenje tih potreba – stoga smo otvoreni za Vaše ideje i sugestije u vezi potencijalnih lokacija ili budućih projekata koje možete da nam dostavite putem Kontakta.

POLIS Invest LOGO široki 2.jpg 4 године ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.