Tuplex logo.jpg
Pazovački put 14-16
Pazovački put 14-16 Beograd Zemun 11 000 RS
+381 11 21 01 201+381 11 21 01 201
+381 60 64 14 891+381 60 64 14 891

Kompanija Tuplex SRB d.o.o. član je Tuplex grupacije sa sedištem u Poljskoj, renomiranog svetskog distributera materijala u oblasti građevine, reklamne industije i štampe velikog formata.
Sa predstavništvima u 10 zemalja srednje i istočne Evrope i preko 50 distuributivnih centara, Tuplex grupacija predstavlja jednu od najprepoznatljivijih i najprestižnijih kompanija u branši.

Tuplex SRB d.o.o. kao deo ove grupacije predstavlja jednu od najbrže rastućih kompanija na našem tržištu sa jasno definisanim ciljevima i know-how vizijom.
Pouzdanost, širina asortimana, paleta proizvoda koje možete naći samo u Tuplex-u, kvalitet usluge, uvođenje noviteta i prezentovanje svetskih trendova, samo su neke od karakteristika koje krase ovu kompaniju zbog koje se ona sa pravom smatra liderom na tržištu.

Kompanija TUPLEX SRB DOO nudi široku paletu pločastih materijala za oblaganje fasada.
U standardnoj ponudi su aluminijumski kompozitni paneli-alubond, HPL kompakt ploče, Fiber cement , Rockpanel, granitna fasadna keramika.
Osim materijala za spoljašnju upotrebu nudimo i ploče za unujtrašnju primenu za sanitarne pregrade , radne poče, zidne obloge …
Takođe u ponudi su i akrilne i polikarbonatne ploče čija je najčešća primena u izradi nadstrešnica , zvučnih barijera na autoputevima, pregrada i barijera u industrijskim objektima. Materijali kao što su tehnička plastika, polipropilenske , polietilenske , HIPS i ABS ploče nalaze primenu u hemijskoj , prehrambenoj, transportnoj i industriji ambalaže. Pored pločastih materijala u ponudi su i pvc platna – cirade za kamionske pokrivke , tende, nadstrešnice, balon hale i dečije igraonice.
Za sve pločaste materijale iz naše ponude nudimo uslužno sečenje na CNC i laserskim mašinama poslednje generacije.
Sa preko 30 zaposlenih u tri poslovnice, u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, Tuplex SRB d.o.o. je u mogućnosti da isprati apsolutno sve potrebe koje diktira tržište i istovremeno da bude pravi strateški partner u daljem razvoju vaše firme.

U svom portfoliju može se pohvaliti saradnjom sa najvećim svetskim brendovima od kojih su Altuglas, Plexiglas Rohm, Makrolon, Avery Dennison, Kemica, Kronospan, Rockpanel, Laminam, Rowmark, Crown Norge, Stadur, Nudec samo neka od imena koja svoju budućnost i poslovanje u Srbiji grade zajedno sa Tuplex-om.

Tuplex logo.jpg 3 године ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.