Provereno
vatroival-logo.jpg
Gostivarska 15, Beograd
Гостиварска Београд RS
+ 381 11 7478 901+ 381 11 7478 901
+ 381 11 7478 800

Društvo za konsalting, menadžment i servisiranje vatrogasne opreme VATROIVAL d.o.o., specijalizovano je za uslužno vođenje poslova iz oblasti zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu.

Osnovani smo aprila 2003. godine kao agencija, a od novembra 2005. godine izvršili smo preregistraciju i sada smo d.o.o. sa ciljem da kod svojih klijenata unapređujemo sistem zaštite od požara. Vremenom, osnovan je i sektor bezbednosti i zdravlja na radu, a od nedavno pružamo i razne usluge iz tehničkog održavanja.

Društvo VATROIVAL d.o.o. svojom delatnošću u preko 500 preduzeća širom Republike Srbije pruža usluge iz navedenih oblasti. U preko 170 preduzeća neposredno vodi poslove zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu, sistemom ugovornih obaveza na bazi mesečnog paušala.

Kvalitet naših usluga zasnovan je na poznavanju potreba klijenata tako da u svakoj mogućnosti svoju uslugu dopunjujemo komunikacijom, dinamičnošću, optimalnim rokovima i privlačnim cenama, jer je za nas klijent uvek na prvom mestu. Svakog potencijalnog klijenta pažljivo ćemo saslušati i predložiti mu optimalno rešenje prema njegovom načinu poslovanja i mogućnostima. Ono što nas izdvaja u odnosu na druge je kvalitet usluge – stručnost, efikasnost i fleksibilnost.

vatroival-logo.jpg 8 година ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.