OSA Računarski inženjering postala je jedini distributer Autodeskovih proizvoda za celu Adriatik regiju u koju spadaju: Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija i Albanija.

Tim povodom, firma OSA organizovala je u Mokricama, u Sloveniji, skup kojem je prisustvovalo više od 80 učesnika, pre svega, predstavnika svih firmi koje prodaju Autodeskove proizvode u Adriatik regiji. Pored velikog broja partnera u radu skupa je aktivno učestvovalo i desetak ljudi iz Autodeskovih centara za Centralnu i Jugistočnu Evropu. Na konfereciji je predstavljen i kompletan tim koji je u OSI angažovan na prodaji Autodesk proizvoda na čelu sa generalnim direktorom Željkom Tomićem.

Prisutnima je predstavljena nova organizacija prodajnog kanala, značaj i prednosti konsolidacije distributivnog kanala uvođenjem jednog distributera za ceo region, kao i planovi ovog vodećeg svetskog proizvođača softvera za projektovanje i vizualizaciju, za 2012. godinu.

Širenjem distributivne mreže na zemlje regiona, firma OSA beleži odlične rezultate čak i u vremenima krize, pozakujući da entuzijazam i poslovnost obezbeđuju siguran uspeh.

Sa skupa u Mokricama, Slovenija