Počela je prodaja stanova u okviru lux stambanog objekta East Point Vračar; Foto:
Promo

Zgrada o kojoj svi pričaju: Počela izgradnja luksuznog rezidencijalnog objekta na Vračaru

Lawa Hospitality je sredinom marta započela izgradnju reprezentativnog stambeno-poslovnog objekta pod nazivom East Point Vračar koji se nalazi u ulici Velimira Teodorovića.

Objekat East Point Vračar izlazi na čak tri ulice. Ovakva trostrana orijentacija garantuje da ni jedna strana objekta neće biti zaklonjenja, što stanovima omogućava trajnu prirodnu osvetljenost i pogled koji neće biti zaklonjen planiranim objektima.

Građevinska parcela na kojoj se obekat gradi je ukupne površine 705m2. Lokacija se nalazi nalazi na pola puta između Južnog Bulevara i Vojislava Ilića. Neposredno uz objekat su Predškolska ustanova Vračar – Lunja i park sa teretanom na otvorenom.

Ovaj objekat ima trostranu orijentaciju: Lawa Hospitality

Stanovi su po strukturi jednoiposobni, dvosobni, trosobni, četvorosobni i dupleksi, a kvadrature u rasponu od 45 do 185 m2.

U objektu spratnosti 3Po+NPr+VPr+6+Ps nalaziće se 39 stanova različitih struktura i 56 garažnih mesta na tri nivoa podzemne garaže. U niskom prizemlju nalaziće se dva lokala, od kojih je jedan komercijalni prostran lokal od 263 kvadratna metra namenjen supermarketu.

Stanovi su po strukturi jednoiposobni, dvosobni, trosobni, četvorosobni i dupleksi, a kvadrature u rasponu od 45 do 185 m2.

Dupleksi su posebna odlika ovog projekta. Dupla spratna visina „staklenog zida“ čini dnevni boravak ovih stanova posebno atraktivnim, čime se izdvajaju na tržištu nekretnina kao jedinstveni.

Svi stanovi opremljeni su materijalima premium kvaliteta; Foto: Lawa Hospitality

Energetska efikasnost zagarantovana

Objekat je projektovan tako da zadovolji standarde energetske efikasnosti i dobije energetski pasoš.

Grejanje je centralno sa priključkom na gradsku toplanu, sa kalorimetrima po utrošku za svaku stambenu jedinicu. Klimatizacija je multi split sistem marke LG. U svaki stan će biti ugrađen Smart Home System.

Prvoklasni materijali

Posebna pažnja je posvećena odabiru materijala i elemenata koji će biti implementirani u stambenje jedinice i zajedničke prostorije.

Podovi soba su obloženi hrastovim parketom prve klase velikih formata, dok će italijanska granitna keramika prve klase velikog formata naći svoje mesto u kupatilima, kuhinjama i lođama, uz slavine, baterije i tuševe Hansgrohe, a sanitarije će biti Villeroy & Boch.

Fasadna stolarija je od aluminijumskih profila sa termo prekidom, aluminijumskim roletnama sa električnim upravljanjem i predviđenim prostorom za dodavanje komarnika.

Planirana je ugradnja sigurnosnih vrata marke Bosal.

Slavine, baterije i tuševi su marke Hansgrohe, a sanitarije Villeroy & Boch; Lawa Hospitality

O developeru

Investitor Lawa Hospitality posluje u okviru grupacije Lawa, koja se bavi izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, razvojem investicionih lokacija, kao i prodajom i održavanjem sopstvenih nepokretnosti.

U ovom trenutku Lawa Hospitality finalizuje izgradnju apart-hotela sa pratećim sadržajima na Kopaoniku. Objekat se nalazi u najlepšem delu Ulice Stefana Prvovenčanog sa pogledom na netaknutu prirodu. Prateći sadržaji u objektu su SPA centar i skijašnica.

Od budućih projekata grupacija Lawa je posebno ponosna na stambeni kompleks Lawa NBG Hills-a koji razvija u novobeogradskom Bloku 6 pod nazivom Ozone Residence bruto površine 44.000m2.

Kad je useljenje

Završetak radova na projektu East Point Vračar je planiran za novembar 2024. godine.

Za više informacija posetite sajt eastpointvracar.rs ili kontaktirajte prodajni tim na broj 063 11 11 221.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

5 komentara

 1. miki

  jedna reč.. užas

  1. Minimax

   Što bi rekao Piter Ajzeman – najbolja je ona zgrada koja se sagradi.

   Realno, ima dobrih elemenata. Ne znam zašto vam se toliko ne sviđa?

 2. Dejan

  Ovo je prijatno iznenadjenje za taj deo Vračara , baš interesantno izgleda

 3. Coda

  Izgleda odlicno !

 4. Nikola

  Vidi se da su se potrudili da izgleda impresivno. Nadam se i da su stanovi dobro organizovani.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *