Provereno
ARIA kuhinje - Logo.png
Bulevar kralja Petra I 55, Novi Sad, Serbia
69-73 Bulevar kralja Petra I Novi Sad Vojvodina RS

ARIA kuhinje doo je firma koja je osnovana početkom 2011. godine sa sedištem u Novom Sadu. Raspon naših radova se kreće od projektovanja, dizajna, proizvodnje, pa do finalne montaže nameštaja. Opremamo stanove i poslovne prostore. Proizvodimo sve vrste nameštaja po meri: kuhinje, plakare, komode, kupatilski i kancelarijski nameštaj, krevete i još mnogo toga.

ARIA kuhinje su ovlašćeni uvoznici i distributeri 3D strukturnih medijapan ploča za Republiku Srbiju, koje mogu da se farbaju, furniraju i presvlače u foliju. U našem izložbeno prodajnom salonu možete da pogledate eksponate i uverite se da vam nudimo najbolji odnos kvaliteta i cena. Spadamo u red firmi koje prate nove trendove i inovacije, a iste implementiramo u svoje projekte. Iza nas je nebrojeno mnogo zadovoljnih kupaca koji nam se opet  iznova vraćaju.

Sve što radimo, planiramo i sprovodimo u delo, činimo sa pogledom u zacrtane ciljeve i sa dugoročnim planovima. Bez obzira na vreme i okolnosti u kojima živimo, kvalitet ipak pobeđuje!

ARIA kuhinje - Logo.png 9 година ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.