Nikole Pašića 42, Sokobanja, Srbija
42 Nikole Pašića Sokobanja RS

PROFESSIONAL projektovanje i inženjering legalizacija-ozakonjenje građevinskih objekata Nikole Pašića 42 mob-062 8993173 Sokobanja.

LEGALIZACIJA – PROFESSIONAL Pod terminom legalizacija (ozakonjenje) objekata se podrazumeva naknadno izdavanje građevinske i upotrebne dozvole za objekte, odnosno delove objekta izgrađenih ili rekonstruisanih bez građevinske dozvole, kao i objekti izgrađeni na osnovu građevinske dozvole, ali na kojim je prilikom izvođenja radova odstupljeno od izdate građevinske dozvole onosno od projekta za više od 1%.

PROFESIONAL vrši izradu tehničke dokumentacije za legalizaciju, što obuhvata izradu zapisnika, i Izveštaja o zatečenom stanju nelegalno izgrađenog objekta. Dokumentaciju overavaju 2 licence (Odgovorni projektan i Odgovorni izvođač radova).

U ovoj oblasti PROFESSIONAL je uradio preko 400 izvještaja o zatečenom stanju i omogućio Vam da dođete do potrebnih dokumenata u vrlo kratkom roku.

– Dolazak na adresu objekta za legalizaciju

– Pregledavanje dokumentacije (imovinsko-pravne) koju poseduje Investitor, sa savetima šta je potrebno ako nema i vizuelno upoznavanje sa predmetnim objektom legalizacije.

– Formiranje tačne cene pružanja PROFESSIONAL usluga.

– Sve ovo Investitora ništa ne košta.

Broj urađenih projekata pokazuje da je PROFESSIONAL najjeftiniji u kombinaciji: KVALITET – GARANCIJA – CENA. Priložena referentna lista, pruža vam mogućnost da proverite gde je, šta je i kako je PROFESSIONAL uradio.

Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.