stolarija-logo.jpg
Patrijarha Dimitrija 153d
Patrijarha Dimitrija 153d Beograd Srbija 11090 RS
Vrata i prozori Beograd

Ukoliko vas zanima najkvalitetnija PVC i ALU stolarija za Vaš dom ili poslovni prostor, Stolarija Petković je pravo rešenje za Vas.

Osnovna delatnost naše kompanije koja uspešno posluje već 11 godina jeste montaža prozora, vrata, roletni i komarnika po najvišim evropskim standardima, što garantuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i dug vek trajanja.

Iz našeg bogatog asortimana proizvoda posebno se izdvajaju:
-PVC i ALU prozori
-PVC i ALU balkonska i ulazna vrata
-ALU i PVC klizna vrata i prozori
-Roletne od PVC-a i aluminijuma
-Komarnici
-Kancelarijske pregrade od aluminijuma
-Okapnice i podprozorske daske
-Gelenderi
-Zastakljivanje terase

Sa željom da klijentima ponudi vrhunski kvalitet proizvoda, Stolarija Petković ugrađuje petokomorne i šestokomorne PVC profile vodećeg evropskog proizvođača nemačke kompanije INOUTIC.

Glavne prednosti PVC stolarije jesu energetska efikasnost, lako održavanje, čvrstina i postojanost kako na niskim, tako i na visokim temperaturama, privlačan dizajn, kao i mogućnost izrade u različitim veličinama, oblicima i načinima otvaranja.

Bilo da želite da zamenite dotrajale prozore u Vašem domu ili gradite novi objekat, Stolarija Petković nudi idealno rešenje.

Izborom PVC prozora i vrata izrađenih od Inoutic profila dobijate proizvod najboljeg odnosa cene i kvaliteta.

Maksimalnu sigurnost prozora i vrata koje mi ugrađujemo obezbeđuju SIEGENIA okovi.

Ono po čemu se aluminijumska stolarija izdvaja od drugih vrsta stolarije, jeste lagana konstrukcija velike čvrstoće i stabilnosti, otpornost na sve vremenske uslove i dug vek trajanja, više svetlosti u prostorijama, mogućnost primene kod svih vrsta gradnje, dostupnost u raznim bojama i lako održavanje.

Stolarija Petković izrađuje se od ALU profila sertifikovanog grčkog proizvođača ALUMIL, u kombinaciji sa vrhunskim okovima koji garantuju najviši stepen bezbednosti za Vaš objekat.

Po želji postoji i mogućnost ugradnje ALU stolarije sa termo prekidom koja značajno štedi energiju, prigušuje zvuk koji dolazi spolja, sprečava kondenzaciju i stvaranje vlage oko prozora.

Osim vrhunske stolarije, u ponudi kompanije Stolarija Petković očekuje Vas i veliki izbor prateće opreme za prozore i vrata, kao što su: roletne, komarnici, podprozorske daske, dekorativne lajsne u staklu i sl. Ako imate nedoumice koji tip stolarije je najbolje rešenje za Vas, stručni tim kompanije Stolarija Petković stoji Vam na raspolaganju za sve vrste saveta i konsultacija, kako bi Vam pomogli da donesete pravu odluku.

Ukoliko se odlučite da nam poklonite Vaše poverenje možete da računate na sveobuhvatnu uslugu koja podrazumeva:
-BESPLATAN izlazak na teren, uzimanje mera i konsultacije
-Skidanje i odvoženje stare stolarije
-Transport i montaža nove stolarije
-Obrada špaletni

Stolarija Petković nudi brojne pogodnosti prilikom plaćanja sa ciljem da olakša kupovinu Vaše nove PVC ili ALU stolarije.

Povećajte komfor Vašeg životnog ili radnog prostora, uz vrhunsku PVC i ALU stolariju!

stolarija-logo.jpg 5 година ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.