Provereno
studio_berar.gif
021 66 14 711021 66 14 711
063 10 26 140063 10 26 140

Zahvaljujući tradiciji dužoj od 30. godina, ime kompanije Studio Berar dobro je poznato među istinskim ljubiteljima kvalitetnog zvuka, rasvete i videa.

Našim kupcima možemo ponuditi rešenja iz sledećih oblasti:

– Profesionalna audio oprema

– Profesionalna rasvetna oprema

– Video oprema, uključujući i LED ekrane

Studio Berar može biti vaš partner od same ideje, pa sve do realizacije rešenja koje će odgovoriti vašim potrebama. Kako bismo vam u tome pomogli, bavimo se pored projektovanja i akustičkim proračunima, dizajnom svetla i savetima u vezi nabavke i ugrađivanja opreme u dogovoru sa klijentima. Nudimo vam i svoje bogato iskustvo kako bismo zajedno pronašli rešenje koje će spojiti funkcionalnost, visoke kriterijume kada je reč o kvalitetu projektovanog rešenja i načina na koje se ono može koristiti.

Bez obzira na to da li vam je potrebna audio, video ili rasvetna oprema za prostore kao što su koncertne i sportske dvorane, televizijske produkcije, poslovni objekti različitih namena, konferencijske sale, bioskopi, pozorišta, galerije, ugostiteljski objekti (diskoteke, kafići i restorani), naša kompanija može biti sa vama od samog početka pa sve do krajnje realizacije rešenja.

studio_berar.gif 5 месеци ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.