SVET KERAMIKE LOGO mali 279.png
Milenka Pevca 54, Нови Бановци
74 Миленка Певца Стари Бановци Војводина RS

Svet keramike postoji od 2004. godine kao deo poslovnog sistema Preduzeća za inženjering, spoljni i unutrašnji promet, Svecom d.o.o.

Uvođenjem novih programa Svecom proširuje svoje aktivnosti na nove oblasti , a u sektoru koji se bavi trgovinom građevinskog materijala formira odeljenje veleprodaje i maloprodaje.

Izborom renomiranih stranih i domaćih proizvođača ponuđeni su materijali i oprema visokog kvaliteta namenjena za izgradnju i renoviranje stambenih i poslovnih objekata.

Iz široke palete proizvoda izdvaja se posebno koncipiran program keramičkih pločica svih vrsta, koje zadovoljavaju zahteve za opremanje objekata svih namena na bazi celokupnih asortimana najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača.

Posebno mesto zauzima ekskluzivni program keramike i granita vodećeg svetskog proizvođača MARAZZI sa proizvodnim linijama iz Italije i Španije, našeg strateškog partnera sa vendor lista vodećih svetskih brendova, koji obezbeđuje izuzetnu tehničku podršku kupcu .

Prodajni salon Svet keramike ima kompletnu ponudu keramičkih pločica i opreme za kupatila navedenih proizvođača:

KERAMIČKE PLOČICE iz celokupne domaće proizvodnje: Kanjiža, Toza Marković, Polet, Zorka, Jovanovic d.o.o, kao i uvoznog programa Marazzi Italia i Marazzi España
Granitna Keramika: Marazzi Italia , Marazzi España, Paradyz Poljska, Kineski graniti
OPREMA ZA KUPATILA: tuš kabine, kade, sanitarije, baterije, kupatilski nameštaj, galanterija itd.
Oprema i sanitarije iz domaćeg programa: Keramika Mladenovac, Roper, Bugi enterijeri, itd.
Oprema i sanitarije iz uvoznog programa: Hatria , Kolpa San, Armal, Ideal Standard, Inker, Vidima, Grohe, Diplon, Minotti , itd.
Prateći materijali za izvođenje radova: lepkovi za pločice Ceresit – Henkel i Mapei , fugomali vodoodbijajući i za spoljno postavljanje Ceresit – Henkel i Mapei, sve vrste lajsni.
Obezbeđena je besplatna isporuka robe na adresu kupca na užoj teritoriji Beograda.

Stručna podrška kupcu uključuje besplatnu uslugu 3D projektovanja i prezentacije kompletnog rešenja za opremanje stambenih i poslovnih prostora.

Uspostavljenjem sistema menadžmenta kvalitetom, sertifikovanim prema zahtevima standarda ISO 9001:2008, trajno smo opredeljeni za put stalnih poboljšanja u skladu sa sve višim zahtevima i očekivanjima kupaca.
Profesionalnost, kvalitet, poverenje i kreativnost za rešenja iznad Vaših očekivanja u Svetu keramike.

SVET KERAMIKE LOGO mali 279.png 7 година ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.