Provereno
tehnomanija-novi-logo.gif

Tehnomanija d.o.o. osnovana je 1999. godine. Danas, posle toliko godina posvećenosti kupcu, postala je lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo.

Bogata ponuda koja sadrži više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača, pored 35 maloprodajna objekata u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Sremskoj Mitrovici, Zemunu, Pančevu, Zrenjaninu, Čačku, Bačkoj Palanci, Kruševcu, Vršcu, Šidu, Inđiji, Rumi i Obrenovcu i franišiznim lancem u Loznici, Novoj Pazovi, Velikom Gradištu, Smederevu i Valjevu, kupcima je dostupna i na sajtu http://www.tehnomanija.rs. Ova prodavnica, osnovana 2002. godine prva je te vrste u Srbiji i predstavlja mesto tačnog, jednostavnog i pravovremenog izvora informacija o različitim proizvodima.

Kao pionir u domenu internet poslovanja, prateći razvoj informacionih tehnologija i infrastrukture u zemlji, razvijala se i stranica koja je 2007. godine, kada su za to stvoreni svi uslovi, prerasla u najbolju internet prodavnicu u zemlji. Saradnja sa najboljim domaćim i stranim stručnjacima doprinela je implementiranju najviših standard u domenu sigurnosti pretrage i plaćanja online. Kao razvojno orijentisana kompanija, među prvima smo uveli alate i servise u cilju zadovoljenja potreba naših kupaca.

tehnomanija-novi-logo.gif 8 година ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.