VELUX_logo.gif
3 Dr Ive Popovića-Đanija, Београд
Др Иве Поповића-Ђанија Београд RS
011 2057 500011 2057 500
011 2057 509

VELUX je globalna kompanija utemeljena na viziji dnevne svetlosti, svežeg vazduha i kvaliteta života. U tim dobrobitima uživaju ljudi u milionima domova širom sveta.

Danas, više od 70 godina nakon postavljanja prvog VELUX krovnog prozora na jednoj školi u Danskoj, njihova vizija je evoluirala, ali su temeljne vrednosti ostale iste one po kojima je živeo i prvi ih formulisao osnivač, g. Villum Kann Rasmussen.

Podaci i brojke

Ime VELUX izvedeno je od dve reči – Ventilacija i Lux, latinske reči za svetlost.

VELUX, koji ima proizvodne kapacitete u 11 zemalja i prodajne kompanije u nešto manje od 40 zemalja, jedna je od najjačih robnih marki u globalnom sektoru građevinskih materijala, a njihovi proizvodi prodaju se u najvećem delu sveta. Grupa ima više od 10.000 zaposlenih. Sedište VELUX grupe nalazi se u Hørsholmu, severno od Kopenhagena.

Opsežan proizvodni asortiman

VELUX stvara bolje životno okruženje pomoću dnevne svetlosti i svežeg vazduha koji dolazi s krova. Njihov proizvodni program sadrži širok asortiman krovnih prozora kao i rešenja za ravne krovove. Pored toga, VELUX nudi mnogo proizvoda za dekoraciju i zaštitu od sunca, roletne, proizvode za ugradnju, proizvode za daljinsko upravljanje i termalne solarne panele za ugradnju na krovove.

Podaci o kompaniji

VELUX grupa je u vlasništvu VKR Holdinga A/S. VELUX fabrike sertifikovane su u skladu sa ISO 9001 (kvalitet, 2008.), ISO 14001 (životna sredina, 2008.), i sertifikatom OHSAS 18001 (zdravlje i sigurnost, 2008.).

VELUX_logo.gif 9 година ago
1
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.