Featured/Unfeatured
Claimed/Unclaimed
Kamen-Beograd.jpg
Be┼żanijskih ilegalaca 32, Beograd 11175

Prirodni Dekorativnim kamen Beograd, se─Źene ┼ítanglice razli─Źitih veli─Źina, kamene ┼ítanglice za oblaganje zidova.

Prirodni dekorativni kamen je pogodan za oblaganje zidova, stubova, šankova, kamina, ograda, fasada

Ukrasni kamen za zid Beograd – Cenovnik dekorativnog kamena. Galerija slika.

Logo.jpg
Filipa Kljaji─ça 22, Subotica, Vojvodina
+381244562022+381244562022
+381637706268+381637706268
+381244562022

Decorambient d.o.o. je preduze─çe koje je osnovano iz potrebe da ponudi tr┼żi┼ítu inovativne proizvode, koji postaju sve ve─ça potreba u dana┼ínjem modernom dru┼ítvu.

Preduze─çe Decorambient d.o.o., ostavaruje uspe┼ínu saradnju sa poljskim proizvo─Ĺa─Źem filtera za vodu i sanitarne instalacije UST-M, koja je na evropskom tr┼żi┼ítu prisutna du┼żi niz godina. Shodno dugogodi┼ínjem iskustvu u proizvodnji sanitarnih instalacija i filtera za vodu proizvo─Ĺa─Ź UST-M je postigao zavidan kvalitet uz vrlo pristupa─Źne cene. Od samoga po─Źetka svoje aktivnosti usmerava na usavr┼íavanje proizvodnje da bi se postigao vrhunski kvalitet.

Ostvarujemo uspe┼ínu saradnju za firmom Skala Garden d.o.o., koja je uvoznik centralnih sistema za usisavanje italijanskog proizvo─Ĺa─Źa Sistem Air, automatskih zalivnih sistema za travnjake Hunter i plasti─Źnog rastera za parking travnjake. Vr┼íimo projektovanje i ugradnju navedenih proizvoda.

Kako bi sve navedene inovacije bile ┼íto bolje organizovane u va┼íem ┼żivotnom prostoru i oko njega na┼í tim vam nudi uslugu planiranja, 3D projektovanja i ugradnje navedenih instalacija kao i enterijera. Projektovanje i izrada enterijera se zasniva na vi┼íegodi┼ínjoj saradnji sa stru─Źnjacima iz oblasti ure─Ĺenja enterijera i eksterijera kao i proizvodnje name┼ítaja.

logoweisslight.png
Beogradska 50, Ugrinovci

WEISS Light je prvi i jedini doma─çi proizvo─Ĺa─Ź LED rasvete.

Sva proizvodnja, od repromaterijala do finalnog proizvoda, obavlja se u pogonima firme WEISS Light u Ugrinovcima. Posedujemo ma┼íine koje godi┼ínje mogu da proizvedu do milion sijalica najrazli─Źitijih vrsta i namena. U ponudi imamo kompletan asortiman LED rasvete koji proizvodimo: led sijalice, led trake, cevi, kao i asortiman koji uvozimo: panele, napajanja, reflektore i kontrolere.

Prednost LED sijalica je izuzetno dug vek trajanja sa utro┼íkom do 90% manje energije u odnosu na klasi─Źne sijalice.

Pogledajte OVDE detalje iz našeg proizvodnog pogona i saznajte više o prednostima korišćenja LED rasvete.

U mogu─çnosti smo da svim pravnim licima ponudimo zamenu postoje─çeg LED osvetljenjem uz odobrenje pla─çanja┬ána┼íih proizvoda┬áiz u┼ítede – ukoliko ─çe va┼í mese─Źni ra─Źun za struju nakon na┼íe intervencije biti umanjem za iznos X, upravo ─çete taj iznos upla─çivati na na┼í ra─Źun do isplate na┼íeg materijala. Nakon toga iznos X ─çe biti va┼ía ─Źista mese─Źna zarada.

vibbet-logo-novi.jpg
Bulevar Oslobodilaca BB, ─îa─Źak

Vibbet je doma─ça firma sa sedi┼ítem u ─îa─Źku koja se bavi proizvodnjom vibropresovanih betonskih elementa, prilago─Ĺenih potrebama ure─Ĺenja privatnih dvori┼íta i vrtova, ali i drugih zahtevnijih povr┼íina poput pasa┼ża, trotoara, trgova, apartmanskih naselja ili stambenih kvartova.

Osnovana je 1990. kao firma Vitobet, da bi se 1995. osamostalila, tako da vi┼íe od dve decenije zauzma zapa┼żeno mesto u regionu u delatnosti kojom se bavi. Konstantnim unapre─Ĺivanjem proizvodnje i pro┼íirenjem kapaciteta pu┼ítanjem u pogon najmodernijih, potpuno automatizovanih postrojenja dolazimo do obima dnevne proizvodnje od 2600 m2 dnevno, ┼íto nas stavlja na lidersku poziciju u proizvodnji vibropresovanih betonskih elemenata.

Na┼í proizvodni program se sastoji od preko 40 razli─Źitih modela plo─Źa sa vi┼íe debljina namenjenih razli─Źitim tipovima povr┼íina, ivi─Źnjaci, rigole, raster i eko plo─Źe, betonski blokovi, blokovi za potporne zidove, stepeniceÔÇŽ Na svaki od ovih elemenata mogu─çe je inplementirati razli─Źite zavr┼íne obrade (boje, teksture, materijale), ─Źime se lepeza proizvoda u velikoj meri ┼íiri.

Svi elementi iz na┼íeg proizvodnog programa imaju atest o kvalitetu izdat od nadle┼żne instutcije.

Posebnu ponudu ─Źini usluga projektovanja gde ─çete u me─Ĺusobnoj kordinaciji sa na┼íim projektantima uz niz sugestija izabrati najpogodnije re┼íenje.

Vladike ─ćiri─ça 31, Novi Sad
+ 381 21 493 146+ 381 21 493 146
+381 65 377 82 45+381 65 377 82 45
+ 381 21 493 146

Moto – Fenix ┬áDOO, je porodi─Źna firma osnovana 1997 godine.┬áMoto – Fenix ┬áDOO, je opremljen za izvo─Ĺenje geolo┼íkih i geotehni─Źkih bu┼íotina, sa uzimanjem uzoraka za geolo┼íka i geotehni─Źka ispitivanja, bu┼íenje hidrogeolo┼íkih istra┼żnih, ispitnih i osmatra─Źkih bu┼íotina, sa ugradnjom piezometarskih konstrukcija za potrebe hidrogeolo┼íkih istra┼żivanja, bu┼íenje istra┼żno-eksploatacionih bunara, nabavku i ugradnju svih vrsta pumpi, postavljanje razvoda vodovodne mre┼że i drugih prate─çih vodozahvatnih objekata, kao i istra┼żnogeolo┼íko bu┼íenje sa ili bez jezgrovanja za potrebe istra┼żivanja le┼żi┼íta mineralnih sirovina, bu┼íenje istra┼żnoeksploatacionih bu┼íotina za ugradnju Geotermalnih sondi i Maxgeosondi, za iskori┼ítavanje energetskog potencijala zemlje kao obnovljivog izvora energije, nabavka, isporuka i ugradnja toplotnih pumpi, toplotne snage od 7 kW do 1 000 kW i ve─çih. Opremanje bunara dubinskim pumpama i monitoring na pra─çenju i odr┼żavanju nivoa podzemnih voda.

ÔÇóDetaljna geolo┼íka istra┼żivanja u cilju utvr─Ĺivanja sirovinske baze
ÔÇóDetaljna in┼żinjersko-geolo┼íka, geomehani─Źka i hidrogeolo┼íka istra┼żivanja
ÔÇóGeolo┼íka istra┼żivanja u cilju prekategorizacije rezervi i ispitivanja kvalitetnih karakteristika stena
ÔÇóGeolo┼íka istra┼żivanja u cilju provere i potvrde energetskog potencijala
ÔÇóIstra┼żno bu┼íenje
ÔÇóDetaljna geolo┼íka i in┼żinjersko geolo┼íka kartiranja jezgra istra┼żnih bu┼íotina sa uzorkovanjem za laboratorijska ispitivanja
ÔÇóHidrogeolo┼íka ispitivanja
ÔÇóIzrada vertikalnih bunara
ÔÇóIzrada horizontalnih drena┼żnih bunara pre─Źnika do 450 MILIMETARA, i du┼żine drena od 100 mETARA i vi┼íe.
ÔÇóRemont motora na dubinskim pumpama, remont i isporuka novih dubinskih pumpi za potrebe vodovoda, doma─çinstava i industrije ┼íirom Srbije.
ÔÇóIzrada studija energetskog potencijala odre─Ĺenog prostora

DIlogo.jpg
Zrenjaninski put, Beograd

Dobar Izbor vam omogu─çava veliki broj savremenih re┼íenja za ure─Ĺenje enterijera koja su pristupa─Źna svakome, jednostavna za postavljanje i laka za odr┼żavanje.

Dobar Izbor vam ostvaruje ┼żelje, ono ┼íto ste zamislili mi pretvaramo u stvarnost.

Izaberite da va┼í dom, poslovni prostor ili bilo koji drugi prostor u kome provodite najvi┼íe vremena izgledaju po va┼íoj ┼żelji kako biste se ose─çali ugodno i zadovoljno. Vi napravite dobar izbor za va┼í enterijer, a Dobar Izbor ─çe u─Źiniti da se va┼íe ideje ostvare.

Livadska, Petrovaradin, Srbija

Milex firma bavi se proizvodnjom termoizolacionih plo─Źa od presovane trske, dekorativnog tr┼í─Źanog pletiva, suncobrana i ostalih proizvoda od trske.

Kralja Petra I Kara─Ĺor─Ĺevi─ça, Nova Pazova 22330, Srbija
02223619960222361996
0603619960 06456203990603619960 0645620399

Iskusan majstor sa 30-godi┼ínjim iskustvom i svim tipovima instalacija grejanja, vodovoda i kanalizacije kvalitetno pedantno i estetski odra─Ĺeno sa pristupa─Źnim cenama.

Svoje znanje preneo sam i na sina tako da smo besprekoran tim.

 

logo modularni podovi JPG.jpg
Nikole Dobrovi─ça 12/15, Beograd, Srbija

Modularni Podovi su kompanija specijalizovana za opremanje enterijera modularnim podnim oblogama najvišeg kvaliteta.

Osnovna ideja jeste da se rastu─çi trend u svetu, modularne podne obloge, ponudi i na tr┼żi┼ítu Srbije.
Cilj kompanije Modularni Podovi je da klijentima ponudi kvalitetno, kreativno, prakti─Źno i isplativo re┼íenje za opremanje enterijera podnim oblogama, od najmanjih porud┼żbina do najve─çih projekata.

Iza na┼íeg tima stoji preko 16 godina iskustva, manjih, ve─çih i veoma velikih projekata, re┼íavanja specifi─Źnih zahteva arhitekata i pronala┼żenja adekvatnih proizvoda i re┼íenja za brojne doma─çe i inostrane kompanije.
Veliku pa┼żnju posve─çujemo eti─Źkom i dru┼ítveno odgovornom poslovanju, kao i ekologiji. Svi na┼íi proizvodi dolaze od renominarnih dobavlja─Źa iz Zapadne Evrope koji su procese proizvodnje prilagodili zahtevima standarda ISO 14001 o za┼ítiti ┼żivotne sredine.

Pronala┼żenje re┼íenja koja ─çe oplemeniti ┼żivotni i radni prostor klijenata, omogu─çiti ve─çu udobnost zaposlenih i gostiju u ugostiteljskim i poslovnim objektima uz┬ázadovoljavanje kvalitativnih kriterijuma i finansijskog momenta investitora je razlog da nam se obratite.

Beograd
+381 64 88 98 925+381 64 88 98 925
+381 64 15 14 492+381 64 15 14 492

Studio Dab je nastao 2016. godine sa osniva─Źkom grupom arhitekata, Draganom Tajsi─ç i Biljanom Dra┼íki─ç Andri─ç, ─Źija profesionalna saradnja datira od 2004. godine.

Studio Dab nudi delatnosti:
┬ĚProjektovanje objekata, enterijera, eksterijera

Projektantske usluge, pored arhitektonskih projekata omogu─çava projektovanje svih instalacija u timu sa┬á┬á anga┼żovanim uglednim in┼żenjerima.

┬ĚProjektantski nadzor
Pra─çenje i kontrolisanje izvo─Ĺenja u skladu sa projektom

┬ĚIzvo─Ĺenje
Organizacija izvo─Ĺenja, usluga project managementa
┬ĚDizajn name┼ítaja ÔÇô Dab design
Projektovanje i izvo─Ĺenje unikatnog name┼ítaja. Mogu─çnost uskla─Ĺivanja i sa zahtevima investitora.

Studio Dab, kroz povezivanje svih pomenutih vidova delatnosti, nudi realizaciju projekta u sistemu ÔÇ×klju─Ź u┬á rukeÔÇť, kao preporu─Źeni vid saradnje sa investitorom.

11021067_522966217843579_7002883770230082168_n.png
Po┼żega
+381644622368+381644622368

Perišić MD d.o.o je kompanija koja je fokusirana na sve završne radove u visokogradnji, kao i na izgradnju objekata široke namene kao što su stambeni, poslovni itd.

Vlasnik i direktor kompanije:
Rajko Perišić

Prikazujem 1 - 20 od 318 rezultata