Uskršnji popust za Mapu gradilišta od 35%.

Uskrs na Gradnji: Popust na Mapu gradilišta 35 posto

Iskoristite priliku da dobijete sveobuhvatni pregled građevinskih aktivnosti na području Srbije sa uskršnjim popustom koji traje od 14.4. do 17.4.2023. 

Jedan od najpopularnijih servisa portala Gradnja.rs je na akciji! Mapa gradilišta portala Gradnja je jedinstven alat za pretragu novih stambenih i poslovnih objekata ali i puteva, mostova i železničkih koridora koji se grade u Srbiji.

U Mapi gradilišta moguće je izabrati građevinsku sezonu i uporediti podatke sa prošlom godinom. Takođe, možete pretraživati po ulici, naselju ili gradu pa se na jednostavan način može vizuelno sagledati šta se od građevinskih aktivnosti dešava na određenoj lokaciji.

Mapu možete pretraživati po čak šest različitih parametara: po imenu zgrade, gradu, ulici, tipu zgrade ali i po investitoru ili projektantu što može biti posebno interesantno ukoliko tražite specifične objekte.

Mapa gradilišta portala Gradnja je jedinstven alat za pretragu novih stambenih i poslovnih objekata u Srbiji.

Mapa gradilišta u tabelarnom formatu

Posebna pogodnost Mape gradilišta jeste da se podaci sa Mape gradilišta preuzmu u tabelarnom formatu. Ovo omogućava sortiranje i pregled podatka u tabeli prema različitim potrebama. Tabelarni podaci se mogu listati i preuzimati za proizvoljni vremenski period i za različite parametre sortiranja.

Iskoristite popust od 35%

Od 25.11. do 1.12.2022. traje uskršnji popust na Mapu gradilišta od 35% pa je sada, umesto 56.000, cena 36.400 dinara + PDV za godišnju članarinu.

Zainteresovani mogu da se prijave ovde.