LOGO.jpg
11.oktobra 62, Medjuluzje, 11400 Mladenovac
11.oktobra 62, Medjuluzje Mladenovac 11400 RS

Ceramica Lux je osnovana davne 1996. godine.

Bavimo se proizvodnjom kupatilskog nameštaja i veleprodajom opreme za kupatila (wc-šolja, lavaboa, vodokotlća, trokadera i rešetki za trokadero, bojlera, tuš-kabina, keramičkih pločica, baterija i slavina, tuš-kanalica, sifona, wc-dasaka, šrafova za wc-šolje, lavaboe i bojlere, galanterije za kupatila itd.).

Pored gore navedenog bavimo se i proizvodnjom i veleprodajom, po vrlo povoljnim cenama, okova i materijala za proizvodjače kuptilskog nameštaja: zičane korpe za vertikale, makaze za vertikale, prekidač sa uticnicom za ogledala, farbe i aceton, šarke, klizače, šrafove, nogice, ručice itd.

Ponosni smo na veliki lager kompletne opreme za kupatila kao i okova i materijala za proizvodjače kupatilskog nameštaja, što garantuje kratak rok isporuke do Vaše adrese.

Brendovi koje mozete pronaći kod nas su : Ceramica Lux, Geberit, Inker,Noks, Gold Leon, Metalac, Termorad, Rosan, Peštan, Fayans, Keramika Mladenovac, Keramika Kanjiža, Keramika Jovanović, Marbomil, Diplon, Uroš Plast i još mnogo drugih. Uverite se i sami u širinu našeg asortimana i posetite nas!

Mi to radimo drugačije!

23.godine sa Vama

Vasa Ceramica Lux d.o.o.

  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.