Svet Keramike

SVET KERAMIKE LOGO mali 279.png
Milenka Pevca 54, Novi Banovci
74 Milenka Pevca Stari Banovci Vojvodina RS

Svet keramike postoji od 2004. godine kao deo poslovnog sistema Preduze─ça za in┼żenjering, spoljni i unutra┼ínji promet, Svecom d.o.o.

Uvo─Ĺenjem novih programa Svecom pro┼íiruje svoje aktivnosti na nove oblasti , a u sektoru koji se bavi trgovinom gra─Ĺevinskog materijala formira odeljenje veleprodaje i maloprodaje.

Izborom renomiranih stranih i doma─çih proizvo─Ĺa─Źa ponu─Ĺeni su materijali i oprema┬ávisokog kvaliteta namenjena za izgradnju i renoviranje stambenih i poslovnih objekata.

Iz ┼íiroke palete proizvoda izdvaja se posebno koncipiran program kerami─Źkih plo─Źica svih vrsta, koje zadovoljavaju zahteve za opremanje objekata svih namena na bazi celokupnih asortimana najpoznatijih doma─çih i svetskih proizvo─Ĺa─Źa.

Posebno mesto zauzima ekskluzivni program keramike i granita vode─çeg svetskog proizvo─Ĺa─Źa MARAZZI sa proizvodnim linijama iz Italije i ┼ápanije, na┼íeg strate┼íkog partnera sa vendor lista vode─çih svetskih brendova, koji obezbe─Ĺuje izuzetnu tehni─Źku podr┼íku kupcu .

Prodajni salon Svet keramike ima kompletnu ponudu kerami─Źkih plo─Źica i opreme za kupatila navedenih proizvo─Ĺa─Źa:

KERAMI─îKE PLO─îICE iz celokupne doma─çe proizvodnje: Kanji┼ża, Toza Markovi─ç, Polet, Zorka, Jovanovic d.o.o, kao i uvoznog programa Marazzi Italia i Marazzi Espa├▒a
Granitna Keramika: Marazzi Italia , Marazzi Espa├▒a, Paradyz Poljska, Kineski graniti
OPREMA ZA KUPATILA: tuš kabine, kade, sanitarije, baterije, kupatilski nameštaj, galanterija itd.
Oprema i sanitarije iz doma─çeg programa: Keramika Mladenovac, Roper, Bugi enterijeri, itd.
Oprema i sanitarije iz uvoznog programa: Hatria , Kolpa San, Armal, Ideal Standard, Inker, Vidima, Grohe, Diplon, Minotti , itd.
Prate─çi materijali za izvo─Ĺenje radova: lepkovi za plo─Źice Ceresit – Henkel i Mapei , fugomali vodoodbijaju─çi i za spoljno postavljanje Ceresit – Henkel i Mapei, sve vrste lajsni.
Obezbe─Ĺena je besplatna isporuka robe na adresu kupca na u┼żoj teritoriji Beograda.

Stru─Źna podr┼íka kupcu uklju─Źuje besplatnu uslugu 3D projektovanja i prezentacije kompletnog re┼íenja za opremanje stambenih i poslovnih prostora.

Uspostavljenjem sistema menad┼żmenta kvalitetom, sertifikovanim prema zahtevima standarda ISO 9001:2008, trajno smo opredeljeni za put stalnih pobolj┼íanja u skladu sa sve vi┼íim zahtevima i o─Źekivanjima kupaca.
Profesionalnost, kvalitet, poverenje i kreativnost za re┼íenja iznad Va┼íih o─Źekivanja u Svetu keramike.

SVET KERAMIKE LOGO mali 279.png 1 godina ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*