Sms-3D-studio-FINALNI-logo-344x320.jpg
Karađorđeva 14, Šabac
16 Карађорђева Шабац 15000 RS

Sms 3D Studio osnovan je (2019) u Šapcu. Od tada naš tim neprestano raste, a čine ga talentovani, iskusni i stručni ljudi uvek spremni za nove poslovne izazove. O nama najbolje govore naši uspešno odrađeni projekti i zadovoljni klijenti.

Imamo otvoren pristup usklađen sa tehničkom preciznošću, a samim tim i raznolik obim posla. Nastojimo da iznađemo najbolja funkcionalna i praktična rešenja koja su u skladu sa Vašim estetskim očekivanjima. Cilj Sms 3D Studia je da posle saradnje sa nama, nemate naknadnih poslova i nepredviđenih troškova. Različite vrste projekata zahtevaju veliku posvećenost postavljanju ideja, a jedno od najjednostavnijih rešenja je 3D prikaz. Na taj način unapred utvrđujemo obim posla, a Vi dobijate uvid kako će nešto izgledati i pre početka realizacije, kao i količinu budžeta koja će biti neophodna.

Sms 3D Studio je multidisciplinarni tim i stojimo na raspolaganju klijentima za veliki broj usluga: arhitektonsko projektovanje, pejzažna arhitektura, dizajn fasada i dizajn enterijera, ozakonjenje objekata svih namena.

Budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vas saslušati i sa zadovoljstvom Vam izaći u susret.

Sms-3D-studio-FINALNI-logo-344x320.jpg 3 године ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.