System Leveling-Logo-About us.png
Novi Sad, Србија

Naš profesionalni sistem za izravnavanje pločica za podne pločice kako bi se osigurali paralelni spojevi i savršene poravnate pločice. Podignite svoje podne obloge na najviši nivo pomoću sistemskog nivelisanja. Ovi proizvodi se koriste za precizno postavljanje pločica. Eliminišu sve mogućnosti prevlačenja između pločica.

Ko smo? Izravnavanje sistema – strast za pločicama od 1938

Mi smo porodična firma koja je generacijama bazirana na proizvodnju, dekoraciju, sečenje i ugradnju keramičkih proizvoda. I vremenom smo našli interese da se bavimo raznim inovativnim proizvodima koji omogućavaju lakši i brži rad majstorima, a krajnjim kupcima nudi kvalitetnije i povoljnije  rešenje.

Firma ima u vlasništvu nekoliko patenata.

U našim pogonima možete se susresti sa mašinama za brizganje plastike, sistemima za pakovanja, fiber laserima za sečenje metala, i raznim mašinama za obradu plastike i metala.

Bazirali smo se kao što možete videti na razne nivelatore za pločice, klamerice za podna grejanja, kupatilsku galanteriju i ograde.

Sa našim  brendom se možete susresti  u Europi, Aziji, Africi, Severnoj Americi i Australiji.

Naši Magacini se nalaze u Srbiji, Nemačkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Španiji, Americi, Australiji i tako uspešno uspevamo da u što kraćem roku dostavimo proizvode klijentima, to je ključ dobre saradnje.

U budućnosti planiramo da proširimo naš asortiman i da time zadovoljimo elitna, zahtevna tržišta širom sveta i da tako steknemo što više zadovoljnih klijenata.

O proizvodu

Kvalitetna plastika naših klinova omogućava visoku čvrstoću i dosledno prenosi silu stezanja tokom čitavog procesa montaže. Nazubljena površina sigurno se zakači za stezaljku. Konus omogućava rad sa različitim debljinama pločica.

  • Preko 25 puta za ponovnu upotrebu
  • Savršeni konzistentni zglobovi
  • Jednostavna instalacija
  • Proizvod visokog kvaliteta
  • Naši proizvodi se mogu reciklirati
  • Nazubljena površina

 

 

System Leveling-Logo-About us.png 2 године ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*
Potvrdite da ste to lično vi.