Aquastatin

Provereno
aquastatin-logo.jpg
Radojke Laki─ç 8, Beograd
Radojke Laki─ç Beograd RS

Aquastatin d.o.o. je specijalizovana kompanija sa sedi┼ítem u Beogradu, ul. Radojke Laki─ç 8, Srbija, koja se niz godina intenzivno bavi istra┼żivanjima, razvojem, proizvodnjom i primenom sredstava namenjenih mnogim industrijama i o─Źuvanju ┼żivotne sredine i spre─Źavanju ekolo┼íkih udesa. Kao proizvod dugogodi┼ínjeg rada sa proverenim timom stru─Źnjaka kreirali smo prilago─Ĺena re┼íenja za razli─Źite industrijske grane i razvili vi┼íe grupa sredstava za protivpo┼żarnu za┼ítitu, kontrolu pra┼íine i spre─Źavanje formiranja leda od kojih izdvajamo:

  • AQUASTATIN AF 20 ÔÇô sredstva za spre─Źavanje samozapaljenja uglja, prevenciju i ga┼íenje po┼żara poroznih materijala (po┼żari klase ÔÇ×AÔÇť)
  • AQUASTATIN AD 15-40 ÔÇô sredstva za subijanje razli─Źitih vrsta industrijske pra┼íine bez obzira na stepen njihove kva┼íljivosti;
  • AQUASTATIN Ice Melt ÔÇô za spre─Źavanje formiranja leda na putevima i pe┼ía─Źkim stazama u zimskim uslovima.

Proizvodi AQUASTATIN AF 20 i AD 15-40predstavljaju vodene rastvore neorganske soli sa dodatkom aditiva koji pobolj┼íavaju njihove performanse. Princip delovanja svodi se na dugotrajno odr┼żavanje vla┼żnosti na tretiranoj povr┼íini.
Vizija Aquastatina d.o.o. je kontinuirana za┼ítita ┼żivota i zdravlja ljudi, ┼żivotne sredine i materijalnih dobara.

Osnovni poslovni cilj Aquastatina d.o.o. jeste razvoj, proizvodnja i plasman visokokvalitetnih sredstava iz domena protivpo┼żarne za┼ítite i suzbijanja svih vrsta pra┼íine, kroz stralno unapre─Ĺenje kadrovskih, tehnolo┼íkih i proizvodnih koncepata.

Tr┼żi┼íni cilj Aquastatina d.o.o. je plasman na┼íih proizvoda na tr┼żi┼íte Srbije i okru┼żenja, sa ┼żeljom da na┼íi proizvodi postanu prepoznatljiv srpski brend u Evropi pa i u svetu.

aquastatin-logo.jpg 3 godine ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*