Vatroival

Provereno
vatroival-logo.jpg
Gostivarska 15, Beograd
Gostivarska Beograd RS
+ 381 11 7478 901+ 381 11 7478 901
+ 381 11 7478 800

Dru┼ítvo za konsalting, menad┼żment i servisiranje vatrogasne opreme VATROIVAL d.o.o., specijalizovano je za uslu┼żno vo─Ĺenje poslova iz oblasti za┼ítite od po┼żara i bezbednosti i zdravlja na radu.

Osnovani smo aprila 2003. godine kao agencija, a od novembra 2005. godine izvr┼íili smo preregistraciju i sada smo d.o.o. sa ciljem da kod svojih klijenata unapre─Ĺujemo sistem za┼ítite od po┼żara. Vremenom, osnovan je i sektor bezbednosti i zdravlja na radu, a od nedavno pru┼żamo i razne usluge iz tehni─Źkog odr┼żavanja.

Dru┼ítvo VATROIVAL d.o.o. svojom delatno┼í─çu u preko 500 preduze─ça ┼íirom Republike Srbije pru┼ża usluge iz navedenih oblasti. U preko 170 preduze─ça neposredno vodi poslove za┼ítite od po┼żara i bezbednosti i zdravlja na radu, sistemom ugovornih obaveza na bazi mese─Źnog pau┼íala.

Kvalitet na┼íih usluga zasnovan je na poznavanju potreba klijenata tako da u svakoj mogu─çnosti svoju uslugu dopunjujemo komunikacijom, dinami─Źno┼í─çu, optimalnim rokovima i privla─Źnim cenama, jer je za nas klijent uvek na prvom mestu. Svakog potencijalnog klijenta pa┼żljivo ─çemo saslu┼íati i predlo┼żiti mu optimalno re┼íenje prema njegovom na─Źinu poslovanja i mogu─çnostima. Ono ┼íto nas izdvaja u odnosu na druge je kvalitet usluge ÔÇô stru─Źnost, efikasnost i fleksibilnost.

vatroival-logo.jpg 3 godine ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*