Mladost Leskovac

Provereno
mladost-leskovac.png
Puškinova, Leskovac
Puškinova Leskovac RS

MLADOST je jedan od najve─çih i najzna─Źajnijih proizvo─Ĺa─Źa gra─Ĺevinskog mateijala u regionu, poznato ime na tr┼żi┼ítu, sinonim za kvalitetne crepove i blokove za zidanje i me─Ĺuspratne konstrukcije koji su zahvaljuju─çi kvalitetu prona┼íli put do zadovoljnih korisnika na celoj teritoriji Srbije i Kosova, ali i na tr┼żi┼ítima Makedonije, Bugarske, Rumunije, Albanije, Crne Gore, ÔÇŽ

Kompaniju ─Źine tri fabrike strate┼íki locirane na jugu Srbije:

  • Proizvodnja crepa
    IGM MLADOST d.o.o., Leskovac
  • Proizvodnja blokovske robe
    IGM MLADOST-TMP d.o.o., Mala Plana
    IGM MLADOST-RAD d.o.o., Vlasotince

U periodu od 2007-2010.godine u kontinuitetu su sprovedene velike investicije u sve tri fabrike. Posebno su od zna─Źaja investicije u najsavremeniju tehnologiju i opremu, zatim u gra─Ĺevinske objekte, organizaciju, osavremenjavanje svih procesa poslovanja, marketing, ljudske resurse. Sa svim navedenim investicijama, iz godine u godinu zna─Źajno dolazi do pove─çanja obima proizvodnje, koje je paralelno pra─çeno adekvatnim ┼íirenjem tr┼żi┼íta i porastom tra┼żnje za proizvodima Mladost.

Sa poslednjom investicijom s kraja 2010. i po─Źetka 2011.godine, investicioni ciklus je krunisan instaliranjem klju─Źne opreme koja ─çe omogu─çiti zna─Źajno pobolj┼íanje kvaliteta, kvantiteta i asortimana proizvodnje, a sve u cilju zadovoljenja potreba na┼íih kupaca.

mladost-leskovac.png 3 godine ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*