Provereno
sremplan-logo.png
Marka Aurelija 11, Sremska Mitrovica
Marka Aurelija Sremska Mitrovica Vojvodina 320864 RS

Preduze─çe SREMPLAN d.o.o. iz Sremske Mitrovice je osnovano 1992 godine. Osnovna delatnost preduze─ça podrazumeva izvo─Ĺenje gra─Ĺevinskih i gra─Ĺevinsko zanatskih radova na objektima niskogradnje i visokogradnje (betonskih i ─Źeli─Źnih konstrukcija) kao i sanacije i restauracije spomenika kulture, proizvodnja i distribucija betona i obrada armature, izrada projektno tehni─Źke dokumentacije, kao i izgradnja i prodaja stambeno-poslovnih i industrijskih objekata. Kompanija poseduje jedina u regionu certifikate za standarde ISO 9001, ISO 14001 i ISO 18001.

Betonski radovi

SremPlan vr┼íi proizvodnju betona za sopstvene potrebe ali i za uslu┼żnu prodaju betona. Posedujemo automiksere i autopumpe za ispumpavanje betona. Posedujemo najmoderniju automatizovanu betonsku bazu u regionu koja nam omogu─çava da postignemo visok i ujedna─Źen kvalitet betona.

Tome doprinosi labaratorija za beton koja je opremljena najsavremenijim tehni─Źkim ure─Ĺajima ┼íto omogu─çava da proizvedemo beton najrazli─Źitijih potreba. Fabrika betona je certifikovana za proizvodnju, ispitivaje i prodaju gotovog betona.

─îeli─Źne konstrukcije

Preduze─çe SREMPLAN d.o.o. iz Sremske Mitrovice izvodi i ─Źeli─Źne konstukcije po projektu.

sremplan-logo.png 4 godine ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*