Featured/Unfeatured
Claimed/Unclaimed
vlami_logo.png
Peđe Milosavljevića 64, Београд

Firma je osnovana 1992 godine.
Višegodišnje iskustvo u trgovini i reciklaži.

Prodaja:
-Građevinske folije 2m i 4m ,
-Džakovi za šut 25 i 50 kg.

Bitno je obostrano zadovoljstvo.

PIB:
109950651

Matični broj:
21273236

Adresa:
Mirča Aceva 15, Beograd

Telefon:
0604949441
0112471438
0112475376
0113979207

E-mail:
[email protected]
[email protected]

 

Tuplex logo.jpg
Pazovački put 14-16
+381 11 21 01 201+381 11 21 01 201
+381 60 64 14 891+381 60 64 14 891

Kompanija Tuplex SRB d.o.o. član je Tuplex grupacije sa sedištem u Poljskoj, renomiranog svetskog distributera materijala u oblasti građevine, reklamne industije i štampe velikog formata.
Sa predstavništvima u 10 zemalja srednje i istočne Evrope i preko 50 distuributivnih centara, Tuplex grupacija predstavlja jednu od najprepoznatljivijih i najprestižnijih kompanija u branši.

Tuplex SRB d.o.o. kao deo ove grupacije predstavlja jednu od najbrže rastućih kompanija na našem tržištu sa jasno definisanim ciljevima i know-how vizijom.
Pouzdanost, širina asortimana, paleta proizvoda koje možete naći samo u Tuplex-u, kvalitet usluge, uvođenje noviteta i prezentovanje svetskih trendova, samo su neke od karakteristika koje krase ovu kompaniju zbog koje se ona sa pravom smatra liderom na tržištu.

Kompanija TUPLEX SRB DOO nudi široku paletu pločastih materijala za oblaganje fasada.
U standardnoj ponudi su aluminijumski kompozitni paneli-alubond, HPL kompakt ploče, Fiber cement , Rockpanel, granitna fasadna keramika.
Osim materijala za spoljašnju upotrebu nudimo i ploče za unujtrašnju primenu za sanitarne pregrade , radne poče, zidne obloge …
Takođe u ponudi su i akrilne i polikarbonatne ploče čija je najčešća primena u izradi nadstrešnica , zvučnih barijera na autoputevima, pregrada i barijera u industrijskim objektima. Materijali kao što su tehnička plastika, polipropilenske , polietilenske , HIPS i ABS ploče nalaze primenu u hemijskoj , prehrambenoj, transportnoj i industriji ambalaže. Pored pločastih materijala u ponudi su i pvc platna – cirade za kamionske pokrivke , tende, nadstrešnice, balon hale i dečije igraonice.
Za sve pločaste materijale iz naše ponude nudimo uslužno sečenje na CNC i laserskim mašinama poslednje generacije.
Sa preko 30 zaposlenih u tri poslovnice, u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, Tuplex SRB d.o.o. je u mogućnosti da isprati apsolutno sve potrebe koje diktira tržište i istovremeno da bude pravi strateški partner u daljem razvoju vaše firme.

U svom portfoliju može se pohvaliti saradnjom sa najvećim svetskim brendovima od kojih su Altuglas, Plexiglas Rohm, Makrolon, Avery Dennison, Kemica, Kronospan, Rockpanel, Laminam, Rowmark, Crown Norge, Stadur, Nudec samo neka od imena koja svoju budućnost i poslovanje u Srbiji grade zajedno sa Tuplex-om.

01138372510113837251

PIB:
111746292

Matični broj:
21532835

Adresa:
Njegoševa 92, Beograd 11000

 

SVET KERAMIKE LOGO mali 279.png
Milenka Pevca 54, Нови Бановци

Svet keramike postoji od 2004. godine kao deo poslovnog sistema Preduzeća za inženjering, spoljni i unutrašnji promet, Svecom d.o.o.

Uvođenjem novih programa Svecom proširuje svoje aktivnosti na nove oblasti , a u sektoru koji se bavi trgovinom građevinskog materijala formira odeljenje veleprodaje i maloprodaje.

Izborom renomiranih stranih i domaćih proizvođača ponuđeni su materijali i oprema visokog kvaliteta namenjena za izgradnju i renoviranje stambenih i poslovnih objekata.

Iz široke palete proizvoda izdvaja se posebno koncipiran program keramičkih pločica svih vrsta, koje zadovoljavaju zahteve za opremanje objekata svih namena na bazi celokupnih asortimana najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača.

Posebno mesto zauzima ekskluzivni program keramike i granita vodećeg svetskog proizvođača MARAZZI sa proizvodnim linijama iz Italije i Španije, našeg strateškog partnera sa vendor lista vodećih svetskih brendova, koji obezbeđuje izuzetnu tehničku podršku kupcu .

Prodajni salon Svet keramike ima kompletnu ponudu keramičkih pločica i opreme za kupatila navedenih proizvođača:

KERAMIČKE PLOČICE iz celokupne domaće proizvodnje: Kanjiža, Toza Marković, Polet, Zorka, Jovanovic d.o.o, kao i uvoznog programa Marazzi Italia i Marazzi España
Granitna Keramika: Marazzi Italia , Marazzi España, Paradyz Poljska, Kineski graniti
OPREMA ZA KUPATILA: tuš kabine, kade, sanitarije, baterije, kupatilski nameštaj, galanterija itd.
Oprema i sanitarije iz domaćeg programa: Keramika Mladenovac, Roper, Bugi enterijeri, itd.
Oprema i sanitarije iz uvoznog programa: Hatria , Kolpa San, Armal, Ideal Standard, Inker, Vidima, Grohe, Diplon, Minotti , itd.
Prateći materijali za izvođenje radova: lepkovi za pločice Ceresit – Henkel i Mapei , fugomali vodoodbijajući i za spoljno postavljanje Ceresit – Henkel i Mapei, sve vrste lajsni.
Obezbeđena je besplatna isporuka robe na adresu kupca na užoj teritoriji Beograda.

Stručna podrška kupcu uključuje besplatnu uslugu 3D projektovanja i prezentacije kompletnog rešenja za opremanje stambenih i poslovnih prostora.

Uspostavljenjem sistema menadžmenta kvalitetom, sertifikovanim prema zahtevima standarda ISO 9001:2008, trajno smo opredeljeni za put stalnih poboljšanja u skladu sa sve višim zahtevima i očekivanjima kupaca.
Profesionalnost, kvalitet, poverenje i kreativnost za rešenja iznad Vaših očekivanja u Svetu keramike.

Vršačka 13, Novi Sad, Serbia

Naziv: ARH R DOO NOVI SAD BIRO ZA PROJEKTOVANJE I INŽENJERING

PIB: 108988890

Matični broj: 21106348

Website: 

E-mail: [email protected]

Telefon: 0641297041

Mesto: Novi Sad

Adresa: Vršačka 13, 21000, Novi Sad, Srbija

Projektanti:
Radosav Šćepanović, dipl.inž.arh.

Srodni tekstovi

logo megaplast.png
Bulevar oslobođenja 38, Нови Сад
021/4770-216021/4770-216
065/4770-216065/4770-216
021/4770-216

Megaplast doo je porodična firma koja se bavi prodajom i ugradnjom PVC i ALU stolarije izrađene od najkvalitetnijih materijala, po želji i meri kupca. Ukoliko želite kvalitet bez komprmisa uz pristupačne cene, na pravom ste mestu. Kontaktirajte nas, i naš stručni tim će Vam ponuditi najbolje rešenje za Vaš stambeni ili poslovni prostor.

CRH-Logo-FullColour-RGB.jpg
Popovac
+381 35 572 200+381 35 572 200
+381 35 572 207

CRH u Srbiji posluje u okviru CRH Grupe – jednog od najvećih proizvođača građevinskih materijala u svetu.

CRH u Srbiji kupcima nudi sledeće proizvode:

Cementara CRH Srbija smeštena je u centralnoj Srbiji, u selu Popovac, blizu Paraćina. CRH (Srbija) d.o.o. proi­zvodi šest vrsta cementa: za individualnu gradnju, dve klase čvrstoća cementa za fabrike betona, cement za visoke performanse, cement za proizvodnju suvih maltera i građevinskih lepkova i sulfatno-otporni cement niske toplote hidratacije. Osim toga, u ponudi imamo i NoviMal (vezivo za zidanje i malterisanje), kao i vezivo za stabilizaciju puteva.

Od 2006. godine otpočeli smo i sa proizvodnjom betona u Beogradu. Naše dve fabrike, u Krnjači i Dobanovcima, proizvode različite vrste visoko-kvalitetnog betona sa različitim klasama čvrstoće. Dodatna prednost koju nudimo našim kupcima predstavljaju grejni sistem i sistem za hlađenje agregata, koji obezbeđuju proizvodnju i isporuku betona i tokom nepovoljnih vremenskih uslova.

Poseban sektor u CRH Srbiji, organizovan u okviru ćerke firme Ecorec, ima dugogodišnje iskustvo u tretmanu i proizvodnji alternativnih goriva iz sortiranog komunalnog otpada.

CRH CEMENTI

Cement za individualnu gradnju

CRH cement u vrećama kreiran je tako da, zahvaljujući ujednačenom kvalitetu i dobrim početnim i standardnim čvrstoćama, bude pogodan za spravljanje širokog opsega marki betona – od marke MB 10 i MB 15, preko MB 20 i MB 25 pa do MB 30. Primenjuje se za izgradnju individualnih stambenih objekata i poslovnih objekata manjih gabarita i spratnosti. Preuzimanje brošure

NoviMal

NoviMal je je jedinstveno vezivo za zidanje i malterisanje, jednostavno za spravljanje i korišćenje po principu „uradi sam” bez dodatka cementa. Preuzimanje brošure

Cement za fabrike betona CEM II/A-L 42,5 R

Pored visokih početnih i standardnih čvrstoća, ovaj cement karakteriše i odlična kompatibilnost sa hemijskim dodacima, pa ga posebno preporučujemo fabrikama betona za izradu klasičnih i pumpanih betona, kao i vodonepropusnih, samougradivih i betona otpornih na dejstvo mraza. Preporučujemo ga i za izradu prefabrikovanih betonskih konstruktivnih elemenata i proizvoda od betona. Preuzimanje brošure

Cement za fabrike betona klase 42,5 N

Cement ovog tipa odlikuje početna klasa čvrstoće “N”, usled čega je beton spravljen sa ovim cementom pogodan za duži transport, kao i za betoniranje u letnjim uslovima. Preuzimanje brošure

Sulfatno-otporni cement niske toplote hidratacije CEM III / B 32.5 N-LH/SR

Metalurški sulfatno-otporni cement niske toplote hidratacije karakteriše visoka otpornost na agresivne sredine. Korišćenjem ovog cementa, dobijaju se betoni produžene trajnosti, a posebno je pogodan za izgradnju sistema za tretman otpadnih voda, za kanalizacijske i drenažne sisteme i sisteme za navodnjavanje. Zahvaljujući niskoj toploti hidratacije, ovaj cement je idealno rešenje za proiozvodnju masivnih konstrukcija, kao što su brane, tuneli i temelji. Ovaj cement preporučuje se i proizvođačima običnog betona, posebno u letnjim uslovima, tj. kada su spoljne temperature više od 20oC. Preuzimanje brošure

Cement za proizvodnju betona sa posebnim svojstvima CEM I 52,5 R

Ovaj cement preporučujemo za izradu prednapregnutih konstrukcija i elemenata od betona, proizvodnju betonskih prefabrikata i proizvodnju lakih betona, takozvanih ćelijastih odnosno šupljikavih betona: gas-betona i peno-betona. Preuzimanje brošure

Cement za proizvodnju suvih maltera i građevinskih lepkova CEM I 42.5 R

Ovaj cement preporučujemo za proizvodnju građevinskog nepropustivog lepka za lepljenje keramičkih pločica i stiropora, suvih smeša, gotovih maltera za sanacije, injektiranje, podlivanje, zalivanje spojeva i slično. Preuzimanje brošure

Veziva za stabilizaciju puteva HRB E2 i HRB E4

Hidraulično vezivo za puteve HRB E2 se najčešće koristi za stabilizaciju donjeg nosećeg sloja kolovoza koji predstavlja deo kolovozne konstrukcije koji se nalazi između gornjeg nosećeg sloja i posteljice. Vezivo HRB E4 se uglavnom koristi za stabilizaciju zemljanih materijala u posteljici u specifičnim uslovima gde postoje velika opterećenja. Preuzimanje brošure

 

CRH BETON

CRH Srbija proizvodi i prodaje različite vrste visokokvalitetnog betona sa različitim klasama čvrstoća:

  • Standardne betone sa različitim klasama čvrstoća
  • Pumpane betone sa različitim klasama čvrstoća
  • Vodonepropusne betone sa različitim klasama čvrstoća, otporne na prodiranje vode pod određenim pritiskom
  • Betone otporne na delovanje mraza sa različitim klasama čvrstoća, čiji pad čvrstoće nakon 200 ciklusa smrzavanja nije veći od 25%. Upotrebljavaju se na mestima izloženim delovanju mraza (mostovi, nadvožnjaci, itd)
  • Betone otporne na kombinovano delovanje mraza i soli za odmrzavanje sa različitim klasama čvrstoća. Zahvaljujući njihovoj postojanosti ne dolazi do pojava ljuštenja ovakvog betona ugrađenog u konstrukciju
  • Mlazne betone karakteristične po ugradnji špricanjem suve ili vlažne smeše u koju se na mestu ugradnje dodaje ubrzivač i pod pritiskom se potiskuje kroz posebne mlaznice i usmerava na podlogu
  • Samougradive betone sa različitim klasama čvrstoća, sa svojstvom dobrog razlivanja i samozbijanja
  • Betone za samolivne cementne košuljice karakteristične po pumpabilnosti, samorazlivanju i lakougradivosti.

Dodatna prednost koju nudimo našim kupcima predstavljaju grejni sistem i sistem za hlađenje agregata, koji obezbeđuju proizvodnju i isporuku betona i tokom nepovoljnih vremenskih uslova.

33147954_10216615841094412_3375245760898531328_n.jpg
Omladinska, Bajina Bašta, Србија
064/2962760064/2962760

szr „Stanojević“ osnovana je 2004. godine. Od početka našeg rada nudimo samo kvalitet i to po povoljnim cenama. Kod nas možete naručiti nameštaj po meri od pločastih materijala: iverice, medijapana kao i nameštaj od drveta. Nudimo mogućnost opremanja enterijera uz stručnu pomoć arhitekte uz 3D crteže.

Naši dosadašnji zadovoljni klijenti su naša najbolja garancija. Posetite nas ili kontaktirajte za više informacija.

SZR Vucko Secenje Betona.jpg
Stiska 45, Boževac

Mi sa ponosom možemo da kažemo da radimo sečenje betona i zidova dijamantskim sečivom (testerom), relativno brzo, sa izuzetno ravnim rezom koji olakšava završne radove i ubrzava kasniju montažu vrata ili prozora u isečene otvore.

Prilikom izvođenja ovakvih građevinskin radova amortizacija objekta je zanemarljiva, posebno kada se uporedi sa „tradicionalnim“ cepanjem zida Hilti štemovanjem i drugim udarnim mašinama koje bukvalno uništavaju integritet konstrukcije, prave naprsline i pukotine – toga ovde nema.
Istina je da se prilikom sečenja betona ili zida može stvoriti značajna količina prašine i zato koristimo vodu i snažne usisivače koji svode zaprašivanje na minimum, a po dogovoru, možemo da organizujemo odvoz šuta.

Naglašavamo da svaki posao završavamo odgovorno i pedantno jer nam je svaki klient vredan, kao i njegova preporuka nakon dobro odrađenog posla.Pozovite nas za dogovor: 064 254 61 77
SZR Vučko Boževac

limis_logo.png
Vladimira Nazora 6, Ruma, Војводина
+381 22 478 514+381 22 478 514
+381 64 249 44 88+381 64 249 44 88
+381 22 478 514

LIMIS doo je porodična firma, čija je osnovna delatnost projektovanje, izgradnja, rekonstrukcija i sanacija objekata visokogradnje i legalizacije objekata. Takođe vršimo i nadzor, procene, veštačenja i savetovanja.

LIMIS doo je registrovan za izradu elaborata energetske efikasnosti i izdavanje energetskih pasoša, odnosno sertifikata o energetskim svojstvima objekata.

Pored ovih delatnosti bavimo se i distribucijom CAD programa i konsaltingom iz oblasti primene programskih paketa namenjenih građevinskim i arhitektonskim biroima.

Zvanični smo dristributer kompanije progeCAD s.a.s, a u svojoj ponudi imamo programe Graphisoft ArchiCAD, Autodesk AutoCAD, CADprofi, Trimble SketchUp Pro, CADline ArchlineXP, Abvent Artlantis…

vatroival-logo.jpg
Gostivarska 15, Beograd
+ 381 11 7478 901+ 381 11 7478 901
+ 381 11 7478 800

Društvo za konsalting, menadžment i servisiranje vatrogasne opreme VATROIVAL d.o.o., specijalizovano je za uslužno vođenje poslova iz oblasti zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu.

Osnovani smo aprila 2003. godine kao agencija, a od novembra 2005. godine izvršili smo preregistraciju i sada smo d.o.o. sa ciljem da kod svojih klijenata unapređujemo sistem zaštite od požara. Vremenom, osnovan je i sektor bezbednosti i zdravlja na radu, a od nedavno pružamo i razne usluge iz tehničkog održavanja.

Društvo VATROIVAL d.o.o. svojom delatnošću u preko 500 preduzeća širom Republike Srbije pruža usluge iz navedenih oblasti. U preko 170 preduzeća neposredno vodi poslove zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu, sistemom ugovornih obaveza na bazi mesečnog paušala.

Kvalitet naših usluga zasnovan je na poznavanju potreba klijenata tako da u svakoj mogućnosti svoju uslugu dopunjujemo komunikacijom, dinamičnošću, optimalnim rokovima i privlačnim cenama, jer je za nas klijent uvek na prvom mestu. Svakog potencijalnog klijenta pažljivo ćemo saslušati i predložiti mu optimalno rešenje prema njegovom načinu poslovanja i mogućnostima. Ono što nas izdvaja u odnosu na druge je kvalitet usluge – stručnost, efikasnost i fleksibilnost.

logo.jpg
Preševska, Београд
01124336360112433636
06041404840604140484

Projektovanje i inženjering

01180630260118063026
063305100063305100

PIB:
102406705

Matični broj:
06217397

Adresa:
1. maja 10, Boleč

 

2.jpg
ARTIKO BED&SLEEP
+381112191341+381112191341
+381658031131+381658031131
+381112191341

ARTIKO BED&SLEEP

NAMEŠTAJ PO MERI, KREVETI, DUŠECI, OPREMA, MEBL-ŠTOF

O NAMA

Firma Artiko Bed & Sleep osnovana je 1995. godine, kao mala zanatska radionica za tapaciranje i popravku nameštaja. Zahvaljujući konstantom usavršavanju, vremenom je zanatska radionica prerasla u porodično preduzeće koje se do danas bavi projektovanjem i proizvodnjom ručno rađenog, tapaciranog nameštaja po meri, opremanjem enterijera i prodajom visoko kvalitetnih dušeka, mebl-štofa i ostalog kućnog tekstila.

 

NAMEŠTAJ / KREVETI

Pored ugaonih garnitura, troseda, dvoseda, fotelja i ostalih tapaciranih elemenata enterijera, posebnu pažnju u našem proizvodnom programu posvetili smo izradi tapaciranih kreveta i visoko kvalitetnih dušeka  i ostale opreme za spavanje.

U našoj ponudi nalaze se četiri osnovna modela kreveta koji se mogu kombinovati sa različitim tipovima uzglavlja:

– BASE (osnovni)

– SPRING BASE (baza sa federima)

– INTEGRA (krevet sa integrisanim jezgrom)

– FUNCTION (krevet sa kutijom za posteljinu)

 

DUŠECI

Naša ponuda dušeka obuhvata visoko kvalitetne dušeke domaćih i stranih proizvođača, među kojima su:

– SCHLARAFIA, prepoznatljiv domaći brend za dušeke sa ručno rađenim bonel  jezgrom

– SERTA, američki brend, prepoznatljiv po dušecima sa džepnim jezgrom

– LATEX B, dušeci od lateks pene

 

MEBL-ŠTOF

Naša ponuda obuhvata i veliki izbor mebl-štofova vodećih svetskih proizvođača koja se ogleda u vise od 4000 različitih dezena i boja što će zadovoljiti i najprobirljivije kupce.

Vodeći brendovi koje zastupamo: MERCIS, INDERMA, MAXTEX, ANINO i drugi…

 

Više o tome šta radimo možete videti na našoj FB stranici: Artiko Bed&Sleep (link) ili na http://www.artiko.co.rs (link)

 

 

Radno vreme salona:
ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 10-15h

ARTIKO BED&SLEEP, Dubrovačka 12, 11080 Zemun, Beograd

011/2191-341, 065/8031-131, 063/8031-131

email: [email protected]

Gogoljeva 21, Novi Sad, Srbija

Naziv: PROJEKTNI BIRO VIS PROJEKT VESNA SREMAC PR NOVI SAD

PIB: 105817554

Matični broj: 61916229

Website: 

E-mail: [email protected]

Telefon: 0637170523

Mesto: Novi Sad

Adresa: Gogoljeva 21, Novi Sad 21000

Projektanti: 
Vesna Sremac, dipl.građ.inž.

Srodni tekstovi: 

Bulevar oslobođenja 30a, Novi Sad, Serbia

Naziv: STEFAN ŠILJAK PREDUZETNIK STUDIO ZA PROJEKTOVANJE NS STUDIO NOVI SAD

PIB: 108850059

Matični broj: 63746932

Website: https://nsinzenjering.com/

E-mail:
[email protected]
[email protected]

Telefon: 
+381 (0)21 6339-322
+381 (0)21 6338-122

Mesto: Novi Sad

Adresa: Bulevar oslobođenja 30a, Novi Sad 21000

Projektanti:
Maja Benc dipl.inž.arh. broj licence 300 J294 10

Srodni tekstovi:

logo.png
Episkopa Visariona, Нови Сад, Србија

Project Pharmacy DOO Novi Sad je sertifikovana kompanija koja se bavi veleprodajom, skladištenjem i distribucijom lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata. Kao nosilac dozvole Ministarstva zdravlja RS za trgovinu medicinskim sredstvima na veliko i nosilac upisa proizvoda u ALIMS-u, u svojoj ponudi ima komplete za pružanje prve pomoći za zaštitu na radu.

logo.png
Beograd, Vojislava Ilića 141v

Izrada po meri svih vrsta zavesa, draperija, garnišni, rolo i zebra mehanizama, panel i paketo sistema, trakastih i drvenih venecijanera, i prodaja mebl štofova

Prikazujem 61 - 80 od 616 rezultata