Nameštaj i oprema, Opremanje

Geberit predzidni vodokotlić

Jedan od elemenata u kupatilu koji je neopdhodan a gotovo neprimentan jeste predzidni vodokotlić, koji nam svojom praktičnošću olakšava održavanje higijene.

Ovaj jednostavan vodokotlić izvršava svoje funkcije i istovremeno osvežava kupatilo od neugodnih mirisa. U današnjim kupatilima vodokotlić je neizbežnan, ali nije lako odlučiti se za pravi model i odgovarajuću funkciju. Geberit i ovog puta ima rešenje.

Kako bi u kupatilu sve dobro funkcionisalo, potrebno je da proizvodi budu jednostavni. Novi predzidni vodokotlići su sinteza funkcionalnosti, ergonomičnosti, efikasnosti i jednostavnosti. Predzidni vodokotlić, model Geberit AP116plus napravljen je od visokokvalitetne plastike otporne na oštećenja i UV zračenja. Veoma je praktičan, vrši dvokoličinsko ispiranje a poseban je po svom jednostavnom dodatku za ubacivanje kocki za dezinfekciju. Otvor za ubacivanje dezinfekcijskih kocki kod ovakvog tipa vodokotlića je novitet,  pa korisnici imaju mogućnost da lako ubace dezinfekcijske kocke čija primena je sada veoma jednostavna. Nema više potrebe za otvaranjem celog poklopca vodokotlića, a do svežine u kupatilu se dolazi lako. Ovi klasični ali posebni vodokotlići razvijeni su za zemlje južne i srednje Evrope i proizvode se u pogonima fabrike u Sloveniji.

Geberit je dodatno pojednostavio kupovinu svim svojim korisnicima, i pružio  svima dostupnost ovih vodokotlića, a na našem tržištu se prodaju od aprila ove godine. Svim koji su fascinirani oblikom i ergonomijom ovog vodokotlića a ne treba im otvor za ubacivanje dezinfekcijskih kocki na raspolaganju stoji model Geberit AP116.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *