U svega 44m2 stvoren je prijatan ambijent za rad 7 projektanata. Foto: Relja Ivanić
Enterijeri

Novi poslovni prostor biroa KontraStudio u zgradi koju su sami projektovali

Poslovni prostor KS Office nalazi se u sklopu stambene zgrade u Nišu koju ove arhitekte znaju kao svoj džep… zato što su je oni osmislili i izveli.

Arhitektonski biro KontraStudio je svoje nove kancelarije preselio u njihovu novu zgradu u Nišu i to u stan od 44 kvadratna metra, a ovaj mali prostor za sedmoro ljudi formiran je punim i transparentnim pregradama čime su dobijene dve veće kancelarije, predprostor, čajna kuhinja i toalet, piše Dizajn enterijera.

Naglasak dat na teksturi, u kombinaciji sa drvenim akcentima, stvaraju atmosferu za kreativni rad; Foto: Relja Ivanić

Mala kvadratura iskorišćena je s maksimalnom funkcionalnošću za potrebe arhitektonskog studija.

Minimalistički pristup i posvećenost detaljima prilikom dizajniranja i izvođenja elemenata enterijera, dala je ovom prostoru arhitektonsku vrednost i vizuelnu skladnost. Naglasak dat na teksturi u ograničenoj paleti boja, u kombinaciji sa drvenim akcentima, stvaraju atmosferu za kreativni rad.

Elementi poput bele metalne konstrukcije, poda i polica u drvo dezenu, beton-sivog plafona, antracit aluminijumske stolarije, sa detaljima koji funkcionalno dopunjuju poslovni prostor, čine da se prostor oseća zrelim i okrepljujućim.

Crni orman razigranim frontom i pozicijom povezuje prostorije; Foto: Relja Ivanić

Pogledajte još

Na portalu Dizajn enterijera, možete pogledati sve fotografije i crteže ovog poslovnog prostora ali i pročitati na koji način je ovaj enterijer postao prijatan za rad. Pročitajte više

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *