Dešavanja

Prvi međunarodni kongres u Srbiji o betonu

Tema prvog međunarodnog kongresa građevinskih materijala koji će održati od 22. do 25. septembra 2016. u Magacinu Macura u Starim Banovcima biće beton.

Tokom četiri dana kongresa učesnici će imati priliku da od evropskih i svetskih stručnjaka iz domena tehnologije i primene betona čuju najnovije informacije i saznanja o novim mogućnostima oblikovanja i primene beton.

Klaus Bolinger, Patrick Fontana, Matthias Bauer – samo su neki od arhitekata koji će svoje bogato svetsko iskustvo i znanje stečeno kroz rad na nekim od najznačajnijih svetskih projekata, podeliti sa svim zainteresovanim domaćim inženjerima i arhitektama.

kongres-o-betonu-4

Kongres građevinskih materijala BETON organizujemo sa ciljem da domaćoj stručnoj javnosti, projektantima i inženjerima pružimo znanja o najnovijim tendencijama i mogućnostima u primeni betona.

– kaže arhitekta Vladimir Lovrić, glavni i odgovorni urednik Magazina EKO KUĆA, jednog od organizatora kongresa.

Bodovi za članove komore

Inženjerska komora Srbije, kao suorganizator ovog kongresa, dodeljuje svim učesnicima kongresa koji su članovi Inženjerske komore Srbije bodove za stručno napredovanje Kongres, prateća izložba BETON i radionice održaće se u prostoru Magacina Macura u Starim Banovcima, na obali Dunava, što će omogućiti neformalno druženje i otvoriti priliku za diskusiju, razmenu znanja, ideja i iskustava, za razmišljanje, upoznavanje i networking.

kongres-o-betonu-1

Konges organizuje magazin Eko kuća, organizacija OFROOM (Beč, Austrija) i Muzej i Magacin Macura, a u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, Inženjerskom komorom Srbije i Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ.

Više o programu možete saznati na ovom linku.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *