Nameštaj i oprema

35 najinteresantnijih zaglavlja za krevet

Navikli smo da zaglavlja za krevet budu od klasičnih materijala kao što su drvo ili metal i da eventualno budu tapacirana. Međutim, dizajneri misle da je to potpuno pogrešnan pristup.

Zaglavlje kreveta može biti interesantan stvar u spavaćoj sobi koji od detalja može prerasti u atrakciju. Takav je i naš prvi primer koji u zaglavlju ima, ni manje ni više, nego akvarijum!

Ništa manje interesantno nije ni zaglavlje od avionske kabine, balvana i ko zna čega drugog. Da ne bude zabune – tu su i klasična zaglavlja koja će vam se sigurno svideti.

wall-sticker-headboard-ideas stone-headboard-ideas pillows-headboard-ideas modern-headboard-design modern-head-board mirror-headboard-ideas letters-headboards-ideas headboards-ideas-pallete headboards-ideas-hockey headboards-ideas headboards_ideas headboards_designs headboard-idea-wall-art headboard-ideas-door head-board-ideas headboard-ideas headboard-designs head-board-design-ideas headboard-design-ideas headboard_ideas-shelv headboard_ideas_painting head-board_designs head-board_design head-board head_board_ideas head_board_design_ideas flag_headboard_ideas diy-headboard-books fabric-headboard-ideas cockpit-headboard-ideas clock-headboard-ideas modern-headboard-design-ideas headboard-ideas-wood books-headboard-ideas

Pogledajte još zanimljivih ideja u našoj sekciji Spavaće sobe.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *