Vibbet

Provereno
vibbet-logo-novi.jpg
Bulevar Oslobodilaca BB, ─îa─Źak
bb Bulevar Oslobo─Ĺenja ─îa─Źak 32000 RS

Vibbet je doma─ça firma sa sedi┼ítem u ─îa─Źku koja se bavi proizvodnjom vibropresovanih betonskih elementa, prilago─Ĺenih potrebama ure─Ĺenja privatnih dvori┼íta i vrtova, ali i drugih zahtevnijih povr┼íina poput pasa┼ża, trotoara, trgova, apartmanskih naselja ili stambenih kvartova.

Osnovana je 1990. kao firma Vitobet, da bi se 1995. osamostalila, tako da vi┼íe od dve decenije zauzma zapa┼żeno mesto u regionu u delatnosti kojom se bavi. Konstantnim unapre─Ĺivanjem proizvodnje i pro┼íirenjem kapaciteta pu┼ítanjem u pogon najmodernijih, potpuno automatizovanih postrojenja dolazimo do obima dnevne proizvodnje od 2600 m2 dnevno, ┼íto nas stavlja na lidersku poziciju u proizvodnji vibropresovanih betonskih elemenata.

Na┼í proizvodni program se sastoji od preko 40 razli─Źitih modela plo─Źa sa vi┼íe debljina namenjenih razli─Źitim tipovima povr┼íina, ivi─Źnjaci, rigole, raster i eko plo─Źe, betonski blokovi, blokovi za potporne zidove, stepeniceÔÇŽ Na svaki od ovih elemenata mogu─çe je inplementirati razli─Źite zavr┼íne obrade (boje, teksture, materijale), ─Źime se lepeza proizvoda u velikoj meri ┼íiri.

Svi elementi iz na┼íeg proizvodnog programa imaju atest o kvalitetu izdat od nadle┼żne instutcije.

Posebnu ponudu ─Źini usluga projektovanja gde ─çete u me─Ĺusobnoj kordinaciji sa na┼íim projektantima uz niz sugestija izabrati najpogodnije re┼íenje.

vibbet-logo-novi.jpg 3 godine ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*