Arhibet

Provereno
arhibetlogo.jpg
Knjaževačka, NiŔ, Serbia
Knjaževačka NiŔ RS

Arhibet – Umetnost popločavanja
Proizvodnja, projektovanje i ugradnja betonske galanterije – behaton ploče, ivičnjaci, kanalete i rigole. NaÅ”a misija je neprekidno ulepÅ”avanje okoline ekoloÅ”ki prihvatljivim reÅ”enjima i idejama koje nemaju granice.

Arhibet – proizvodnja, projektovanje i ugradnja betonske galanterije – behaton ploče, ivičnjaci, kanalete i rigole. Proizvodi se rade u tehnologiji vibro-presovani i vibro-liveni beton. Svi proizvodi spadaju u ekoloÅ”ki prihvatljive proizvode neÅ”kodljive po okolinu. Proizvodi su snažni i otporni na sve vremenske uticaje sa veoma dugim vekom trajanja. Å iroka paleta boja i različiti oblici čine ih idealnim za parterno uređenje otvorenih povrÅ”ina kao Å”to su parkovi, Å”etaliÅ”ta, trotoari, platoi, peÅ”ačke staze, ulice, parkiraliÅ”ta, benziske stanice, dečija igraliÅ”ta, individualna dvoriÅ”ta.

Arhibet je ogromnim entuzijazmom, zalaganjem i profesionalizmom postao regionalni lider na tržiÅ”tu betonske galanterije. Neprekidna istraživanja i uvođenja novih tehnologija imaju za cilj stalno unapređenje kvaliteta proizvoda. Svi arhibet proizvodi su atestirani po SRPS standardima.

arhibetlogo.jpg 3 godine ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
PoŔaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
VaŔe ime*
E-mail*
Web sajt
Message*