Provereno
arhibetlogo.jpg
Knja┼żeva─Źka, Ni┼í, Serbia
Knja┼żeva─Źka Ni┼í RS

Arhibet – Umetnost poplo─Źavanja
Proizvodnja, projektovanje i ugradnja betonske galanterije – behaton plo─Źe, ivi─Źnjaci, kanalete i rigole. Na┼ía misija je neprekidno ulep┼íavanje okoline ekolo┼íki prihvatljivim re┼íenjima i idejama koje nemaju granice.

Arhibet – proizvodnja, projektovanje i ugradnja betonske galanterije – behaton plo─Źe, ivi─Źnjaci, kanalete i rigole. Proizvodi se rade u tehnologiji vibro-presovani i vibro-liveni beton. Svi proizvodi spadaju u ekolo┼íki prihvatljive proizvode ne┼íkodljive po okolinu. Proizvodi su sna┼żni i otporni na sve vremenske uticaje sa veoma dugim vekom trajanja. ┼áiroka paleta boja i razli─Źiti oblici ─Źine ih idealnim za parterno ure─Ĺenje otvorenih povr┼íina kao ┼íto su parkovi, ┼íetali┼íta, trotoari, platoi, pe┼ía─Źke staze, ulice, parkirali┼íta, benziske stanice, de─Źija igrali┼íta, individualna dvori┼íta.

Arhibet je ogromnim entuzijazmom, zalaganjem i profesionalizmom postao regionalni lider na tr┼żi┼ítu betonske galanterije. Neprekidna istra┼żivanja i uvo─Ĺenja novih tehnologija imaju za cilj stalno unapre─Ĺenje kvaliteta proizvoda. Svi arhibet proizvodi su atestirani po SRPS standardima.

arhibetlogo.jpg 4 godine ago
  • You must to post comments
Rezultata: 1
Pošaljite poruku kao gost ili se ukoliko imate otvoren nalog.
Vaše ime*
E-mail*
Web sajt
Message*