Softver

Aplikacija na telefonu otvara vrata vašeg doma

Koristeći aplikaciju BiSecur na pametnom telefonu ili tabletu, možete upravljati svojim
vratima čak i kad niste kod kuće.

Sezona godišnjih odmora je pravo vreme da obratite pažnju na bezbednost vašeg doma. Najveći broj provala u stambene objekte dešava se tokom letnjih meseci. Da ne biste brinuli da li ste na meti provalnika rešite dugoročno ovo pitanje koristeći aplikaciju BiSecur na pametnom telefonu ili tabletu koja je u ponudi nemačke kompanije Hörmann.

bisecur_app_screenshots

Sa BiSecur aplikacijom imate u svako doba tačan pregled o statusu vaših garažnih vrata i kapije kao i kućnih vrata. Jasni simboli vam prikazuju da li su vaša vrata otvorena ili zatvorena, odnosno da li su vaša kućna vrata zaključana ili otključana.

Ova aplikacija vam omogućava, na primer, da otvorite vrata nekome ko će proveriti da li je sve u redu u vašem domu dok ste vi na putu ili da proverite da li ste ih zaključali u žurbi

– kaže Bojan Simović, direktor Hörmann Serbia.

Dodirom na ekranu upravljate motorima garažnih vrata i kapija, kućnim vratima kao i drugim električnim uređajima koji su opremljeni sa Hörmann bežičnim prijemnicima, na primer, osvetljenjem.

Aplikacija je besplatna i može se preuzeti sa interneta. Posle registracije na sajtu Hörmanna moći ćete da koristite sve pogodnosti ove aplikacije.

Akcijske cene vrata i opreme

U svim evropskim Hörmann poslovnicima u toku je akcija „Europa Promotion 2015“. Do kraja godine garažna segmentna vrata možete kupiti po ceni već od 680 evra. Na popustu su i ulazna vrata za kuću po akcijskoj ceni od 1.130 evra.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *