Arhimod za kupce organizuje promo dan 14. i 15. oktobra; Foto: Arhimod
Promo

Modularne kuće na popustu! Iskoristite priliku i kupite domaću kuću po promo ceni

Želite energetski efikasan, kvalitetan dom? Iskoristite jedinstvenu priliku da kupite modularnu kuću po promo ceni, ali požurite jer su mesta ograničena.

Ukoliko želite da imate dom koji je izgrađen od najkvalitetnijih materijala, koji ne uništavaju životnu sredinu već čuvaju i obnavljaju energiju čime smanjuju troškove potrošnje, onda su modularne kuće idealno rešenje za vas.

Pored kvalitetne gradnje u skladu sa najvišim svetskim standardima gradnje, Arhimod modularne kuće su potpuno bezbedne, a enterijer i eksterijer možete da uređujete po svojoj želji.

Enterijer i eksterijer Arhimod kuća možete da uređujete po svojoj želji; Foto: Arhimod

Promo dan 14. i 15. oktobra

Modularne kuće je moguće seliti na drugu lokaciju i proširiti, a najbitnija stavka je da za izgradnju nisu potrebne godine već svega dve nedelje. Pored svih prednosti, Arhimod modularni objekti se grade po veoma povoljnoj ceni.

Kako bi onima koji dugo tragaju za svojim domom pružili mogućnost da kupe kuće, Arhimod za kupce organizuje promo dan 14. i 15. oktobra.

Ovo neće biti obična promocija, jer će kupci samo u ta dva dana moći da ugrabe priliku i po promo ceni kupe modularni objekat. Oni koji žele da uz kuću dobiju i savremeno opremljenu kuhinju, samo na promo danu imaće mogućnost da kupe i potpuno opremljenu kuhinju uz popust.

Modularni objekti se prave brzo i kvalitetno; Foto: Arhimod

Kupci koji na vreme rezervišu mesto na promo danu biće detaljnije upućeni u lepotu življenja u modularnom objektu.

Samo tokom promo dana kupce očekuju sve informacije na jednom mestu, mogućnost da pogledaju Arhimod modularne objekte i uvere se lično u kvalitet gradnje i materijala.

Kupci koji na vreme rezervišu svoje mesto na promo danu će detaljnije biti upućeni u lepotu življenja u modularnom objektu i svim benefitima koje nudi.

Rezervišite termin

Ukoliko želite da ugrabite ovu sjajnu priliku da uz popust od 5% kupite kvalitetnu modularnu kuću i uz popust od 3% kupite kuhinju, potrebno je da se što pre registrujete na sajtu Arhimod i rezervišete svoj termin tokom promo dana, jer je interesovanje veliko i mesta su ograničena.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

  1. NickO

    Pa koliko kosta aman??

  2. Vladimir Jevdjevic

    Da li treba i ko radi temelj? Koje gradjevinske dozvole su potrebne? Kako se pravno vodi objekat?

  3. Dragan

    5% + 3% za kuuhinjicu 🙂 🙂

Ostavite odgovor

Obavezna polja *