CoNstruction 19
Studentsko ćoše

CoNStruction 2019: Poziv za međunarodnu konferenciju studenata

Konferencija se ove godine održava od 31. oktobra do 4. novembra u Novom Sadu.

Naučni radovi studenata osnovnih i master studija su deo koji Međunarodnu konferenciju studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture – CoNStruction čini jedinstvenim. Tim povodom raspisan je konkurs za naučne radove studenata osnovnih i master studija, u tri kategorije (građevinarstvo, geodezija i arhitektura) koji traje do 30. septembra 2019. godine.

Recezenti su profesori sa Departmana za građevinarstvo i geodeziju, sa Departmana za arhitekturu i urbanizam i sa Departmana za automatiku, geomatiku i upravljanje sistemima, Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

Pravo učešća imaju svi studenti građevinarstva, arhitekture i geodezije, osnovnih i master studija, svih usmerenja.

Deo konferencije posvećen naučnom radu studenata osnovnih i master studija, pruža priliku studentima da prezentuju svoj naučni rad kao i da se upoznaju sa iskustvima i dostignućima kolega sa drugih univerziteta kako iz Srbije tako i iz inostranstva. CoNSruction je jedan od retkih naučnih studentskih skupova u oblasti građevinarstva, geodezije i arhitekture, a organizatori se nadaju da će kolege s drugih fakulteta, videvši ovaj primer, organizovati slične događaje.

Pravo učešća imaju svi studenti građevinarstva, arhitekture i geodezije, osnovnih i master studija, svih usmerenja. Studenti kojima bude odobren rad biće kontaktirani putem imejla sa svim potrebnim daljim instrukcijam.

Sve informacije o konkursu možete pronaći na sajtu konferencije.

Konferencija se ove godine održava od 31. oktobra do 4. novembra u Novom Sadu.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *