Obuke

Dani izvođača: Razmena praktičnih iskustava majstora

Kompanije iz porodice Knauf organizovale su Dane izvođača u okviru fabričkog kompleksa u Zemunu.

Akcenat je stavljen na mlade, kvalifikovane stručnjake kojima su prezentovane inovacije u oblasti građevinarstva i završnih radova, kako bi im se prenela nova znanja i iskustva radi njihove što bolje primene u svakodnevnom poslu.

Manifestaciji, koja je održana četvrti put po redu, prisustvovalo je preko 200 zvanica iz čitave Srbije. Knauf, Knauf Insulation, AMF i PFT su kroz zajednički nastup prikazali najkvalitetnije materijale za radove u građevinarstvu svojim saradnicima. Keramičari, moleri, fasaderi i gipsari informisali su se o proizvodima, sistemima i uslugama ovih kompanija, ali su kroz praktični deo razmenili i dragocena iskustva i imali prilike da se zabave učestvujući u organizovanim igrama takmičarskog karaktera.

Generalni direktor Knauf Insulation Srbija Tihomir Civkaroski: „Knauf Insulation Srbija posebno se brine o mladima, a koliko je važno biti okružen najbolje obučenim i specijalizovanim ljudima govori o uspehu i same kompanije. Duga tradicija naše svakako je potvrda da u tome uspevamo svih ovih godina, a današnji veliki odziv još jedna je potvrda izreci – svaki zanat je zlata vredan.“

U kompaniji Knauf Insulation Srbija veoma mnogo se polaže na konstantnom usavršavanju zaposlenih, pa je zanimljiv podatak da je u 2011. godini realizovano čak 3.000 trening sati iz različitih oblasti, a sličan trend je nastavljen i ove godine. Takođe, u kompaniji je permanentno otvoren konkurs za praksu koja se obavlja u Beogradu, a razmatra se da se neke pozicije za usavršavanje mladih kadrova otvore i u Surdulici, gde se nalazi fabrika za proizvodnju kamene vune.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *