Nameštaj i oprema

Domaći drveni sto Terca koji zvuči dobro

Dizajner Uroš Janković iz požarevačkog studija Wood Line osmislio je parče nameštaja koje značajno poboljšava kvalitet zvuka iz mobilnog telefona.

Pustite pesmu na telefonu, ubacite ga u sto Terca i zvuk će se drastično promeniti. Poznato je da se drvo kao materijal najviše koristi za pravljenje muzičkih intrumenata, zbog svojih odličnih akustičnih sposobnosti da pojača zvuk i otkloni šum. Tako je Uroš iz Wood Line došao do inspiracije da napravi sto koji će učiniti muziku s mobilnog telefona glasnijom i kvalitetnijom.

terca-sto-wood-line-06

Na gornjoj ploči napravljen je prorez u koji dovoljno samo ubaciti mobilni telefon, ili bilo koji prenosni muzički plejer, i ceo sto postaće zvučna kutija koja poboljšava kvalitet zvuka.

Koncept u kojem se od korisnika ne zahteva da prikači telefon na neki dodatni uređaj ili da razvlači kablove po stanu, je ono što je najbolje kod ovog stola. Sto Terca će uvek biti pored vas, jer služi svojoj primarnoj svrsi, a mobilni telefon svakako spuštate na najbliži sto. Ukoliko pustite omiljenu pesmu s telefona i spustite ga prorez, koji je dimenzionisan taman toliko da ne upadne ceo, sve što treba da uradite jeste da uživate u muzici.

Poslušajte kako nameštaj dobro zvuči:

terca-sto-wood-line-05 terca-sto-wood-line-07

Pogledajte kako izgleda domaći luster Obranch i sto Table T:

Domaći dizajn: Luster Obranch i sto Table T

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *