Građevinarstvo

Građevinske mašine Volvo stigle u Srbiju

Volvo Gradjevinske Mašine predstavile su kompaniju Evocon autorizovanog dilera za tržište Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Evocon će srpskom tržištu ponuditi širok asortiman Volvo građevinskih mašina za građevinarstvo i industriju, kroz prodaju i postprodajne usluge. Korišćenjem visoke Volvo tehnologije, bezbedne i ekološki orijentisane, brojnim kompanijama pruža se mogućnost da unaprede efikasnost gradnje i učestvuju u oporavku i podsticanju razvoja građevinarstva u Srbiji i regionu.

“Ciljevi kompanije Volvo su kvalitet, bezbednost i očuvanje životne sredine”, rekao je Tomas Šmic, generalni direktor Volvo CE grupe za Centralnu Evropu. On je dodao da je Volvo Građevinske mašine drugi po veličini deo VOLVO grupacije, koja zapošljava 90.000 ljudi širom sveta.

Šmic je rekao da je u Centralnoj Evropi 17 zemalja u distributivnoj mreži Volvo Građevinskih mašina, a da njihov novi autorizovani diler za tržište Srbije, Crne Gore i Makedonije kompanija Evocon ima isti poslovni pristup tržištu koji neguje Volvo.

Direktor kompanije Evocon Slobodan Ilić istakao je zadovoljstvo zbog partnerstva sa kompanijom Volvo. “Naša je namera da najsavremenija tehnologija koju Volvo nudi uđe u sve segmente poslovanja u Srbiji”, rekao je on i dodao da su ambicije kuće Evocon da do kraja godine poveća udeo Volvo mašina na srpskom tržištu za 50% i postane lider na tržištu građevinske mehanizacije.

Osim mogućnosti kupovine Volvo mašina i opreme po povoljnim uslovima i sa najkraćim rokovima isporuke, korisnicima na teritoriji Srbije, Crne Gore i Makedonije Evocon će ponuditi i izvrsne servisne i postprodajne usluge. “Svi propusti mogu se rešiti u našim servisima, a naša je namera da ih predupredimo i sprečimo”, dodao je Ilić.

Među zadovoljnim korisnicima VOLVO Građevinskih mašina na tržištu Srbije su brojna javna komunalna preduzeća i građevinske kompanije, kao što su: Putevi Užice, Energoprojekt, Hidrotehnika, “Ratko Mitrović” Dedinje, Knauf, Lafarge i mnogi drugi.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *