Nameštaj i oprema

Ikea nameštaj za uređenje kancelarija

Osim za uređenje stambenog prostora, čuvena švedska Ikea ima u svom asortimanu i nameštaj za opremanje poslovnih prostora.

Kancelarijski stolovi, police za odlaganje, ergonomske stolice – sve je to deo Ikeine standardne ponude i to po prihvatljivim cenama.

Osim klasičnih radnih stolova, postoji mogućnost odvojene kupovine nogica i radne ploče stola. Ovo omogućava razna kombinovanja u prostoru, korišćenje istih nosača za različice dimenzije stolova ali i da umesto nogice stola koristite element sa ladicama kao što je izvedeno u kancelariji sa slike.

ikea-namestaj-za-kancelarije

Za odlaganje su na raspolaganju zidne police, police za registratore i knjige ali i elementi sa fiokama za crteže većih formata.

ikea-namestaj-za-kancelarije-2

Kako bi olakšali planiranje vašeg poslovnog prostora, imate mogućnost korišćenja alatke „Planiranje poslovnog prostora“. Nakon unošenja dimenzija vaše kancelarije, postavite trodimenzionalne modele stolova, stolica i polica ali i dekoracije kao što su posteri, vaze i zelenilo. Na lak način dobićete optimalne dimenzije nameštaja kao i mogući konačan izgled vaše kancelarije.

ikea-namestaj-za-kancelarije-3

kancelarija

kancelarija-ikea

kancelarijski-namestaj

namestaj za kancelarije

nemastaj-za-kancelarije

pult-namestaj

Pogledajte kako izgledaju kancelarije opremljene italijanskim modularnim nameštajem.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *