Nameštaj i oprema

Ikea ormani za 2011. godinu

Švedski proizvođač nameštaja, Ikea, za 2011. godinu predlaže klizne plakare sa sjajnim frontovima u beloj ili crnoj boji.

U ovogodišnoj ponudi su  uglavnom plakari sa kliznim vratima dok su sve ređi modeli sa klasičnim šarkama. Pored sjajnih belih i crnih frontova, u ponudi su i prozirni frontovi kao i drvene obloge.

I ove godine zadržane su standardne dimenzije. Visina Ikea ormana i plakara uvek je ista i iznosi 236 cm. Prazan prostor do tavanice se iskorištava za smeštanje kutija za odlaganje ili direktnog osvetljenja. Širina ormana je takođe standardizovana i iznosi 60 cm.

U ponudi su četiri raspoložive dužine ormara: 150, 200, 250 i 300 cm. Nažalost, ne proizvode se međudimenzije tako da ukoliko je vaše mesto za plakar neodgovarajuće veličine, rešenje je pravljenje po meri. Ukoliko se ipak odlučite za kupovinu, cene Ikea plakara se kreću od  250 do 750 evra u zavisnosti od modela i dimenzije.

Prikazujemo vam neke od ovogodišnjih modela ormara i plakara.

Ukoliko se odlučite za kupovinu ovih ormara, važno je da znate da u cenu ne ulaze unutrašnje police, ladice, šipke za odlaganje koje se kupuju odvojeno.

Njihova cena iznosi od 9 do 35 evra/komadu u zavisnosti od veličine i vrste.

Veliki broj ovih pregrada će vam pomoći da vaš ormar uvek bude uredan i dobro organizovan.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *