Održiva akustična rešenja za arhitektonsku industriju; Foto: Impact Acoustic
Promo

Prekinite buku Impact Acoustic zvučnim panelima

Arhitektonski integrisani i dizajnirani elementi koji upijaju zvuk napravljeni su od ekoloških materijala, a odlikuje ih prvoklasan dizajn.

Podstaknuta inovacijom za lepim, a opet funkcionalnim dizajnom koji ispunjava sve ekološke i društvene izazove, kompanija Impact Acoustic je buntovnik koji je uvek jedan korak ispred u razvijanju održivih akustičnih rešenja za arhitektonsku industriju.

Pogledajte video:

Kad arhitekta (ne) razmišlja o akustici prostora

Kažu da jedino možete znati da li je arhitekta razmišljao o akustici prostora tek tada kada se uverite da nije. Svedoci smo da su mnogi restorani sređeni savršeno za Instagram, a činjenica je da ne možemo da čujemo osobu koja sedi preko puta nas.

U obrazovanju arhitekata se vrlo malo vremena posvećuje upravljanju zvukom. Nadamo se da će se to u budućnosti promeniti, ali definitivno i dalje postoji potreba za dobavljačima iz arhitektonske struke željnih da smanje buku, kao što je to švajcarska kompanija Impact Acoustic.

U obrazovanju arhitekata se vrlo malo vremena posvećuje upravljanju zvukom; Foto: Impact Acoustic

Vrlo je važno da se akustika uvede u planiranje projekta što je ranije moguće.

„Naše iskustvo je da mnoge kompanije vide potencijal za poboljšanje akustike tek nakon završetka projekta“ ističe Nando Šoh, direktor marketinga kompanije Impact Acoustic.

„Vrlo je važno da se akustika uvede u planiranje projekta što je ranije moguće“ – dodao je Šoh.

Impact Acoustic elemente karakteriše prvoklasni digitalni dizajn; Foto: Impact Acoustic

Pravi partner u kreiranju projekta

Kompanija Impact Acoustic, koja odnedavno ima lokalnog predstavnika u Srbiji, isporučuje arhitektonski integrisane i dizajnirane elemente koji upijaju zvuk u okviru brojnih luksuznih projekata koristeći inovativni, ekološki materijal, prvoklasni digitalni dizajn i, ono najvažnije, razumevanje šta znači biti ne samo dobavljač proizvoda, već i pravi partner u kreiranju projekta.

Impact Acoustic elementi napravljeni su od sopstvenih eko-materijala; Foto: Impact Acoustic

Konsultacije i uzorci

Kompanija Impact Accoustic SEE ima kancelarije u Beogradu (Mišarska 8, 011 3220 490) kao i u Novom Sadu (Stevana Musića 11, 021 34 09 887) gde možete zatražiti konsultacije ili besplatne uzorke materijala.

Više informacija o proizvodima na impactacousticsee.com.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *