Štedite kupujući Hörmann vrata!
Promo

Impresivna ponuda najboljeg evropskog proizvođača garažnih vrata

U okviru akcije „Europa Promotion“ – specijalna ponuda kvalitetnih Hörmann-ovih garažnih i ulaznih vrata. Popust i do 30%: Štedite kupujući Hörmann vrata!

Ukoliko ovog proleća planirate da gradite ili renovirate kuću ili stan, iskoristite jedinstvenu priliku da do kraja ove godine kupite Hörmann garažna i ulazna vrata po specijalnim akcijskim cenama. I ove sezone Hörmann vam nudi segmentna garažna vrata sa ili bez motora, kao i ulazna i sigurnosna vrata od čelika, počev od 1. aprila po cenama, nižim i do 30% od redovnih.

Garažna segmentna vrata „RenoMatic 2019“

Kod  nas možete pronaći visoko kvalitetna garažna segmentna vrata RenoMatic 2019, koja se isporučuju sa motorom i lepo dizajniranim daljinskim upravljačem po ceni počev od 660 evra sa PDVom. Za garažna segmentna vrata imate mogućnost da odaberete i dve moderne površine: Woodgrain, koju odlikuje verno prikazan motiv kore drveta i Planar, potpuno nova, veoma atraktivna površina koja garažna vrata čini još elegantnijim. Obe površine su dostupne u šest ekskluzivnih akcijskih boja i tri akcijska dekora.

Bezbednost na prvom mestu

Sva garažna segmentna vrata kompanije Hörmann testirana su i sertifikovana u skladu s visokim zahtevima za bezbednost evropskog standarda 13241-1.

Čelična/aluminijumska kućna vrata “Thermo65”

U okviru akcije „Europa Promotion“, u ponudi je i veliki izbor čeličnih kućnih vrata iz Thermo65 serije. Ova vrata sa aluminijumskim štokom obezbeđuju izuzetnu toplotnu izolaciju i višestruko zaključavanje kao zaštitu od provala sa sigurnosnom opremom RC 2. Mogu se poručiti sedam modela sa različitim motivima ostakljenja, počev od cene 1.270 evra sa PDVom. Ova vrata su odličan izbor za vlasnike kuća i stanova.

Za vlasnike stanova u ponudi su vrata Thermo46 sa višestrukim zaključavanjem, opciono se mogu poručiti kvake protiv provalne klase RC2, čime je Vaš dom dodatno obezbeđen. Cena ulaznih vrata u beloj boji iznosi 750 evra sa uključenim PDV-om.

Od dodatne opreme uz ulazna vrata možete poručiti SmartKey, bežični motor za bravu kojim lako i jednostavno upravljate preko daljinskog upravljača ili tastera. Sa ovim motorom npr. ne morate više da spuštate torbe za kupovinu na pod kada su Vam pune ruke ili ga možete koristiti za otvaranje vrata i izdaleka.

Hörmann-ova garažna i kućna vrata oplemeniće Vaše domove i to veoma povoljno.

Više informacija o akciji možete pronaći na sajtu kompanije Hörmann.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *