Štand kompanije Hörmann biće smešten u hali 2A Beogradskog sajma; Foto: Hörmann
Promo, Sajmovi

Kompanija Hörmann i ove godine na Sajmu automobila u Beogradu

Domaćini na Hörmannovom štandu upoznaće vas sa bogatim asortimanom iz oblasti proizvodnje garažnih i kućnih vrata, motora za kapije, potapajućih stubića i parking barijera.

Renomirana nemačka kompanija Hörmann predstaviće se i ove godine na sajmu automobila Car Show 2024, izložbeno-prodajnoj priredbi koja se pod ikoničnom kupolom Beogradskog sajma održava u periodu od 21. do 27. marta.

Domaćini na Hörmannovom štandu u hali 2A spremni su da sve zainteresovane posetioce upoznaju sa kvalitetom bogatog asortimana koji je osvojio Evropu u oblasti proizvodnje garažnih i kućnih vrata, motora za kapije, potapajućih stubića i parking barijera.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Hörmannov savršeno prilagođeni sistem sastoji se od garažnih vrata, motora garažnih vrata i motora kapija; Foto: Hörmann

Fokus na električnim i hibridnim vozilima

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, koja okuplja sve potencijalne izlagače na sajmu, i za ovogodišnje izdanje najavila je predstavljanje svih novih modela kod svih brendova zastupljenih na našem tržištu.

Posetiocima i potencijalnim kupcima predstaviće se tridesetak auto i isto toliko moto brendova, a očekuje se oko 40 novih modela u auto i više od tog broja u moto sektoru, kao i širok spektar dodatne opreme i usluga.

Fokus je na električnim i hibridnim vozilima, opremi i tehnologijama koje podržava ovu vrstu vozila, kao što su baterijske tehnologije, punjači za kućne i javne stanice, solarni paneli, aplikacije za upravljanje vožnjom, tehnologije brzog punjenja, inovativni koncepti za budućnost punjenja električnih vozila.

Neće izostati ni predavanja, demonstracije, prezentacije, panel diskusije i tematske izložbe posvećene auto i moto industriji.

Za posetioce su po pravilu najzanimljivija vozila iz luks i premijum klase, za koje je rezervisana posebna hala Beogradskog sajma. Oni će moći da uživaju u detaljnom istraživanju enterijera i eksterijera najnovijih modela luksuznih automobila renomiranih brendova, najavljuju organizatori.

Neće izostati ni predavanja, demonstracije, prezentacije, panel diskusije i tematske izložbe posvećene auto i moto industriji, poput budućnosti automobilske industrije, električnih vozila, bezbednosti u saobraćaju, najnovijih trendova i tehnologija u industriji i slično.

Tradicionalni deo pratećeg programa su i zabavne aktivnosti koje upotpunjuju iskustvo posetilaca, uključujući različita takmičenja, izbore za najbolje u auto-moto industriji, simulatore vožnje… Sve to u kontekstu ekoloških prednosti električnih i hibridnih vozila u odnosu na tradicionalna vozila sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.

Sajamska manifestacija će biti održana u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4, radno vreme će biti od 10 do 20 časova, a pojedinačna ulaznica za posetioce koštaće 500 dinara.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *