Bela kocka sa pametni dom
Promo

Skockajte centralu za pametnu kuću sa Hörmann homee Brain

Hörmann postavlja nove standarde za pametne kuće. Sa njihovim novim proizvodom, Hörmann homee Brain, moguća su modularna i fleksibilno proširiva sistemska rešenja za vaš pametni dom.

Hörmann homee Brain je fleksibilna „Smart Home centrala“ koja služi za komforno upravljanje motorima za garažna vrata i kapije,
brava za ulazna vrata i mnoštvo drugih uređaja. Bela kocka komunicira preko bežičnog sistema BiSecur sa svim Hörmann-ovim motorima, odnosno sa motorima za garažna vrata, kapije i unutrašnja vrata, kao i bravama za ulazna vrata, sa elektrouređajima, prijemnicima kao i uređajima Smart Home tehnologije, kao što su alarmni sistemi, zaštita od sunca i termostati kod grejalica.

U svakom trenutku preko aplikacije homee imate punu kontrolu nad svojim garažnim i ulaznim vratima

Hörmann homee Brain Cube, kompatibilan je sa govornim sistemima: Alexa kompanije Amazon, Siri kompanije Apple i Google asistentom.

Svejedno, da li ležite na kauču, sedite u svojoj kancelariji ili je na odmoru – u svakom trenutku preko aplikacije homee imate punu kontrolu nad svojim garažnim i ulaznim vratima, kao i ostalim priključenim uređajima.

Hörmann homee Brain Cube, koji je razvijen saradnjom između kompanija Hörmann i homee, kompatibilan je sa govornim sistemima: Alexa kompanije Amazon, Siri kompanije Apple, i Google asistentom, kao i Smart Home sistemima: AVM Smart Home, Netatmo, Belkin, Nuki, Homematic, myStrom, WOLF Haustechnik.

Komunikacija sa garažnim vratima na novom nivou

Nagradnja novim kockama

Bela kocka se u svakom trenutku može dopuniti sa novom kockom u boji, kako bi se bežični sistemi proširili individualno po želji kupca. Trenutno se mogu povezati sa bežičnim sistemima ZigBee, EnOcean i Z-Wave.

Bela kocka se u svakom trenutku može dopuniti sa novom kockom u boji, kako bi se bežični sistemi proširili individualno po želji kupca.

Dostupno sada

Hörmann homee zamenjuje do sada raspoložive proizvode BiSecur Gateway i aplikaciju BiSecur.

Hörmann homee je dostupan za prodaju od 17. avgusta 2020.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *