ACO Shower Drain S+ tuš kanalice za odvodnjavanje vode u kuptailu su elegantnog dizajna, lake za ugradnju i održavanje; Foto: ACO.rs
Promo

ACO tuš kanalice – Iznenađujuća lakoća održavanja i ugradnje

Ukoliko planirate da renovirate kupatilo ili tuš kabinu, ove kanalice za odvod vode su lake za ugradnju i još lakše za održavanje. Pogledajte i zašto.

Novi ACO ShowerDrain S+ kanal za odvodnjavanje tuš prostora sa svojim inovativnim dizajnom, donosi eleganciju i visoke performanse uz jednostavnu instalaciju i lako održavanje.

Elegantni profil tuš kanalice napravljen je od elektropoliranog nerđajućeg čelika koji se savršeno uklapa sa bilo kojim tipom pločica u vašem kupatilu.

Iznenađujuće jednostavna ugradnja

Fabrički ugrađena prirubnica za spoj plitke hidroizolacije. Dodatni element iz dva dela osigurava vodonepropusnost.

Pogodno za visinu keramike do 15 mm bez sečenja, dok je za visinu kamena ili keramike do 35 mm potreban element za nadvišenje.

Fabrički ugrađen profil sa padom prema slivniku koji se može kratiti 40 mm sa svake strane.

Foto: ACO.rs

Elegantan dizajn i lako održavanje

Rešetka je napravljena  od 4 mm debelog nerđajućeg, elektropoliranog čelika. Pored toga, ona ima ravnu površinu idealnu za savršen spoj sa keramikom.

Zahvaljujući „pritisni i okreni“ funkciji, pokrivna rešetka se može jednostavno bez alata ukloniti. Mrežica za kosu i sifon su podjednako jednostavni za vađenje radi čišćenja.

Zahvaljujući specijalnom dizajnu slivnika, pristup cevima je slobodan bez zadržavanja vode u njegovom donjem delu.

Foto: ACO.rs

Renoviranje kupatila

Planirate da renovirate kupatilo u kući ili stanu? Više informacija o ovom i drugim sistemima odvodnjavanja vode u kupatilu možete pronaći na web stranici kompanije ACO Srbija.

Urednik je odabrao za Vas:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *