Promo

Kako da se informišete, umrežite i podržite svoj posao uz pomoć jedne aplikacije?

Prva besplatna biznis platforma Naša mreža lansirana u Srbiji.

Prema poslednjim istraživanjima tokom prethodne godine širom sveta je instalirano 194 milijarde mobilnih aplikacija, što je 16 milijardi više u odnosu na godinu pre, dok je njihova ukupna upotreba u periodu od 2016. do 2018. godine porasla za neverovatnih 50 procenata.

Jasno je da su mobilne aplikacije iz dana u dan sve popularnije jer olakšavaju našu svakodnevicu, ali da li znate da uz pomoć njih možete da obavljate i važne poslovne procese?

U korak sa najnovijim svetskim trendovima nedavno je u Srbiji kompanija Vip mobile lansirala prvu besplatnu biznis aplikaciju Naša mreža. Ova platforma sastoji se iz tri celine – Informiši me, Umreži me i Podrži me – od kojih svaka pruža različite mogućnosti za razvoj biznisa.

Naša mreža je zapravo platforma i jedinstven prostor za povezivanje i uspostavljanje saradnje između kompanija. Podstiče direktnu komunikaciju bez jezičkih barijera, jer je u potpunosti prilagođena lokalnom tržištu i kreirana na sprskom jeziku. Osim toga, pojednostavljuje nekada komplikovane procese poput tendera i svodi ih na nekoliko klikova. Tako svi korisnici Naše mreže koji žele da oglase ili apliciraju za nabavku, to mogu da učine brzo, jednostavno, i najvažnije – bez i jednog papira.

Naša mreža svojevrsna je riznica korisnih biznis informacija, svakodnevnih poslovnih procesa objašnjenih i razloženih korak po korak, ali i dokumenata i obrazaca, poput Ugovora o radu, prezentacija ili formulara za službena putovanja. Vrlo praktična pogodnost su i ekskluzivni popusti na različitu robu i usluge.

Dakle, bilo da već imate svoj biznis ili razmišljate da ga pokrenete, preuzmite Naša mreža aplikaciju za android ili iOS uređaje i registrujte se na ovu besplatnu platformu koja će zasigurno postati alat bez kojeg nećete moći da zamislite svoj poslovni dan.


Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *