Promo

Idealno protiv letnjih vrućina: VELUX spoljne tende

VELUX spoljna tenda je nešto što skoro obavezno treba da imate u vašem potkrovlju sa VELUX krovnim prozorima.

Ovaj takoreći revolucionarni proizvod čini da vaš dom u potkrovlju tokom vrelih letnjih dana i noći bude i više nego prijatan.

VELUX spoljne tende zaustavljaju sunčeve zrake pre nego što dosegnu do stakla, smanjujući zagrevanje prostorije tokom toplih, letnjih meseci čak do 72 %. Održavaju sobu prijatno zatamnjenom bez blokiranja pogleda. Jednostavno se ugrađuju iz sobe i obavezno ih treba imati ako želite da uživate u prijatnoj klimi u vašem domu, tokom leta.

118954-01-XXL119272-01-XXL

Lako i jednostavno se ugrađuju, a imaju mogućnost da se rolaju u kućište iznad, tako da ostanu zaštićene tokom zime od snega, leda i kiše i možete ih koristiti dugi niz leta. Garancija na sve VELUX proizvode za zaštitu od toplote, svetlosti i insekata je 3 godine.

119028-01-XXL 119072-01-XXL

Pogledajte i akcije naših distributera i nabavite svoju veoma povoljno spoljnu tendu za VELUX krovni prozor i smanjite tada čak i upotrebu klima uređaja tokom letnjih meseci. Spoljna tenda ne oštećuje prozor prilikom ugradnje i ako vam se iz bilo kog razloga ne svidi, što je malo verovatno, imajući u vidu njenu izuzetnu funkcionalnost, može se jednostavno i lako skloniti, ostavljajući vaš prozor u fabričkom stanju.

Spoljna tenda se može kombinovati sa bilo kojom unutrašnjom roletnom ili komarnikom, tako da obezbedite pored praktičnosti i funkcionalnosti, atraktivne dekorativne efekte.

Više informacija na www.velux.rs

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *