Kada govorimo o osvetljenju dvorišta, terasa i spoljnih zidova, novi trend je solarna rasveta; Foto: Rabalux
Promo, Rasveta

Rabalux predstavlja novi asortiman unutrašnje i spoljašnje rasvete

Bilo da opremate stan, kuću ili dvorište, u Rabalux asortimanu od preko 2.000 proizvoda sigurno ćete pronaći model koji je baš po vašem ukusu.

Brend Rabalux je sinonim za dekorativnu i funkcionalnu rasvetu, bilo da se koristi za osvetljenje doma ili komercijalnih prostora poput hotela, restorana, kafića ili kancelarijskog prostora.

Glavna karakteristika proizvoda je odlična završna obrada, inovativan dizajn i kvalitet, što pokazuje podatak da za većinu artikala kompanija daje garanciju u trajanju od 5 godina.

Portfolio proizvoda od preko 2.000 artikala, koji se svake godine obnavlja je u skladu sa najnovijim trendovima, ali u ponudi se nalaze i tradicionalne lampe za kupce koje vole klasičan/rustičan dizajn.

Foto: Rabalux

Design by Rabalux

Osnovni poduhvat Rabalux tima je inovacija sa tehnološkog i estetskog aspekta, kao i stvaranje jedinstvenih i uzbudljivih proizvoda.

Jedan od glavnih pravaca razvoja proizvoda – pored osvežavanja tradicionalnog asortimana i prilagođavanja promenljivim potrebama potrošača, takođe je i diktiranje trendova.

U ponudi se nalaze i tradicionalne lampe za kupce koje vole klasičan/rustičan dizajn.

Zahvaljujući kreativnim inženjerima dizajna, konstantno se povećava udeo samoprojektovanih svetiljki sa oznakom „Design by Rabalux”, pri čemu je glavna inspiracija praćenje trendova i zahteva tržišta, ali i kreiranje novih trendova.

„Za sezonu 2023/2024 spremili smo brojne novitete kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju upotrebu. Ovom prilikom izdvajamo samo neke od brojnih modela koje vam predstavljamo, a za kompletnu ponudu noviteta posetite naš websajt i sekciju „Novi proizvodi“ ili prelistajte online PDF katalog” – ističu iz kompanije.

Foto: Rabalux

Noviteti i trendovi

„Kada govorimo o unutrašnjoj rasveti, možemo reći da u zadnje vreme raste potražnja za unikatnim modelima napravljenim od prirodnih materijala koji će ostaviti lični pečat prilikom uređenja enterijera. Zbog toga smo u ponudu uvrstili veliki broj lampi od drveta, stakla i metala“ – navode iz Rabaluxa.

Visilice i lusteri su kategorija koja je izuzetno popularna već duži period, pa u skladu sa tim i veliki deo našeg asortimana čine ovi modeli, bilo da su sa integrisanim LED svetlom ili sa mogućnošću dodavanja LED sijalice po sopstvenom izboru, pri čemu je naglasak svakako na providne sijalice sa LED vlaknima, koje su i odličan dekorativni element (tzv. Vintage, Edison ili Filament sijalice).

U zadnje vreme raste potražnja za unikatnim modelima napravljenim od prirodnih materijala.

Kategorija koja je u značajnom porastu u zadnjih par godina su svakako LED plafonjere, koje se zbog svog dizajna, brojnih funkcija i praktičnosti lako uklapaju u skoro sve enterijere i  pružaju korisnicima maksimalan komfor i ispunjenje potreba za kvalitetnim osveljenjem.

Ovde treba izdvojiti i funkciju SMART rasvete (pametne rasvete) koja nudi brojne mogućnosti korisnicima za prilagođavanje jačine, boje i temperature svetla, a sve to preko aplikacije sa mobilnog telefona i integracije svih rasvetnih tela u jedan sistem.

Foto: Rabalux

Spoljašnja rasveta

Kada govorimo o spoljašnjoj rasveti, odnosno o osvetljenju dvorišta, terasa i spoljnih zidova, trend je svakako solarna rasveta.

Prednosti su sa jedne strane ušteda u potrošnji električne energije, a sa druge jednostavnost i praktičnost montaže (jer nema potrebe za razvlačenje kablova ili čak angažovanje električara, već može jednostavno da se montira po principu uradi sam).

Rabalux je od ove godine značajno proširio asortiman solarne rasvete sa preko 20 novih modela koje možete pronaći na našem sajtu u sekciji „Solarna rasveta”.

Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux

3D modeli za arhitekte i dizajnere

Arhitekte  i dizajneri enterijera mogu besplatno preuzeti 3D modele svetiljki.

Na ovaj način želimo da pomognemo rad dizajnera i arhitekata, jer na jednostavan način mogu da importuju naše modele u svoje projekte.

Ukoliko ste arhitekte ili dizajner enterijera, pozivamo vas da posetite naš sajt i da se bliže upoznate sa našim asortimanom. Sve naše proizvode možete i uživo videti kod naših distributera širom Srbije.

Arhitekte  i dizajneri enterijera mogu besplatno preuzeti 3D modele svetiljki.

Iza istorije 30. godina brenda Rabalux stoji korporativna grupa sa stabilnim finansijskim položajem i međunarodnim poslovnim iskustvom. Centrala kompanije i regionalni logistički centar nalaze se u Đeru, Mađarska. Skladište kapaciteta 20.000 paleta i preko 1.000.000 kom lampi osigurava brzu i sigurnu isporuku čak i za najzahtevnije projekte.

Korporacija je u stalnom i dinamičnom razvoju: otvorena su predstavništva u 11 zemalja, a izvozi svoje proizvode u još 13 zemalja.

Predstavništvo u Srbiji posluje od 2018. godine, a od skoro je formiran i lokalni magacin sa lagerom najprodavanijih artikala, kako bi odgovorili najzahtevnijim kupcima za brzom isporukom, dok se artikli iz centralnog magacina iz Mađarske uvoze jednom nedeljno, pa vam je na raspolaganju sa brzom isporukom i kompletan Rabalux asortiman.

Za sva dodatna pitanja, možete pisati na [email protected].

Foto-galerija

Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Foto: Rabalux
Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *