Do tri meseca od datuma poručivanja, simpatičnih i funkcionalnih 27 kvadrata stiže na željenu adresu; Foto: ATM Lazić d.o.o.
Promo

Ova brvnara iz domaće proizvodnje može biti vaša za najviše tri meseca

Moderni hedonisti i digitalni nomadi ovo savremeno rešenje obožavaće isto koliko i investitori. Evo zašto je ovakva brvnara jedinstvena dugoročna investicija!

Komfor, izrada vrhunskog kvaliteta i visoka energetska efikasnost odlikuju potpuno prefabrikovanu Brvnaru 27 koju potpisuje kompanija ATM Lazić d.o.o.

Do tri meseca od datuma poručivanja, simpatičnih i funkcionalnih dvadeset i sedam kvadrata stiže na željenu adresu – poput savršenog poklona koji ste oduvek želeli, zar ne?

Takođe, kombinaciju kvadrature možete odabrati i sami: 9 x 3, 6 x 3, 12 x 3, 6 x 6… ograničenja nema, a ukoliko kvadratura prevazilazi gabarite prevoza ili je pristupni put loš, radovi se izvode na licu mesta.

Na izloženoj lokaciji u Sremskoj Kamenici možete pogledati brvnaru i uveriti se da mašta za tren oka može postati stvarnost; Foto: ATM Lazić d.o.o.

Brojni su razlozi koji će vas uveriti da je Brvnara 27
pravi izbor za investiranje.

Preostaje samo da planirate i zamišljate: kako će izgledati vikend daleko od gradske vreve, koliko dodatnih prihoda mogu da ostvarim rentirajući ovakvu brvnaru, kako miriše prva jutarnja kafa u preslatkoj brvnari, daleko od alarma i notifikacija? Brojni su razlozi koji će vas uveriti da je Brvnara 27 pravi izbor za investiranje.

Masivno drvo za dugotrajnost

Ušuškana ali i stabilna kuća za odmor na izolovanom mestu u prirodi, san je mnogih. Unakrsno lamelirano drvo, u građevini poznatije kao CLT, pruža efikasan sistem otpora na horizontalna opterećenja i upravo zahvaljujući toj otpornosti odlično se nosi sa seizmičkim okolnostima i snažnim vremenskim neprilikama.

Životni vek konstrukcije je veoma dug! Lepljeni lepkom bez formaldehida u jednu celinu pod uglom od 90°, CLT paneli jedinstveni su zbog toga što imaju odnos snage i težine koji je uporediv sa betonom, iako su pet puta lakši.

Ova idealna alternativa za formiranje jakih zidova, podova, krovova pa i plafona, zbog svoje strukture – drveta, skladišti ugljenik tokom životnog veka proizvoda.

Proizvodni proces CLT panela emituje manje ugljenika nego što je to slučaj sa čelikom i betonom. Propisno dizajnirane drvene konstrukcije imaju visok nivo performansi čak i u slučaju požara.

Brvnara se proizvodi radionički i čitav proces funkcioniše po principu “ključ u ruke”; Foto: ATM Lazić d.o.o.

Višestruka namena brvnare i dodatni izvor prihoda

Smeštena u najlepši krajolik koji ćete sami odabrati, vaša lična Brvnara 27 u savršenoj je simbiozi sa prirodom, a naći će svoje mesto i u urbanoj sredini.

Ona daje nezamenljiv osećaj lakoće življenja i donosi slobodu o kojoj toliko često maštamo. Svojim izgledom asocira na skandinavski sklad i mir, a toplinom na duga mediteranska leta i beskrajni hedonizam.

Sa spavaćim delom, izdvojenim kupatilom i dnevnim boravkom, skrojena je tako da odgovara investitorima koji će brvnaru rentirati, ali i onima koji će je koristiti kao kancelariju ili mesto za uživanje i beg od svakodnevnice.

Brvnara svojim izgledom asocira na skandinavski sklad i mir, a toplinom na duga mediteranska leta i easy living.

Globalna dešavanja čiji smo svedoci u prethodnih par godina izmenila su društvo i nametnula potrebu za dodatnim izvorom prihoda i izdvojenim mestom za život – Brvnara 27 oba je u jednom.

Brvnara 27 je rešenje za kojim traga svaki urbani hedonista koji na život gleda otvoreno, a u isti mah razmišlja o održivosti i ekonomskoj isplativosti.

Rešenje „ključ u ruke“

Brvnaru proizvodimo radionički i čitav proces funkcioniše po principu “ključ u ruke”.

Jaka konstrukcija donosi sigurnost, a o detaljima i tehnikalijama ne morate da brinete, unutar brvnare već se nalaze gotovi priključci za struju, vodu, grejanje i kanalizaciju.

Kontakt za više informacija

Udahnite duboko i zadovoljno jer ste nadomak ostvarenja svoje životne želje i kliknite ovde kako biste dobili odgovore na sva pitanja o brvnari.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

4 komentara

 1. MIRJANA

  Molim Vas za cenu po m². Unapred hvala, Mirjana

 2. Nn

  To nije brvnara nego kontejner opsiven lamperijom

 3. Dragan

  Cena m2 pa onda dalje

 4. Pera

  Ništa ružnije u životu nisam video!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *